5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet

2017. szeptember 26. -
Az Apple végre bemutatta az új iPhone-t, a gyönyörű iPhone X-et. Amennyiben előrendelést tervezel, semmiképp se felejts el ütésálló tokot is választani hozzá, hogy már az első naptól kezdve biztonságban legyen újdonsült okostelefonod, hiszen egy ilyen készülék bizony nem kis befektetés. Az alábbi felsorolásban bemutatjuk az általunk eddig látott és egyelőre a legjobbnak tartott iPhone X tokokat.
5 zseniális tok, amelyek a félmillió forintos iPhone X-nek nyújtanak megbízható védelmet

Az interneten rengeteg iPhone X tokot találhatsz. Ezek közül választani azonban komoly felelősség, mert a nagy része silány minőségű kiegészítő, amely leginkább a lelkiismereted megnyugtatását szolgálja és nem a készüléked védelmét. Ha kezedbe vetted az új telefonod, azt ajánljuk, személyesen látogass meg egy megbízható üzletet és próbáld ki a tokot, mielőtt megvennéd, hogy elkerüld az esetleges komoly anyagi következményekkel is járó csalódást. A következőkben olyan tokokat mutatunk be, amelyek megbízható gyártók által keltek életre, és mi is szívesen bújtatnánk beléjük a készülékünket.

Apple iPhone X valódi bőr tok

iphone_x_leather_case_square_thumb800

Az Apple a saját tervezésű bőr tokja prémium kategóriás alapanyagokból készül, szépen követi a telefon vonalait, viszont nem elég magas ahhoz, hogy a képernyőt is megfelelően védje, így egy képernyővédő üvegfólia jó kiegészítője lehet ennek a típusnak. Többféle színben lehet kapni, sőt már 9 árnyalat közül tudsz válogatni. (A képen látható tok nyereg barna árnyalatú.)

Apple iPhone X pénztárca kialakítású bőr tok

iphone_x_leather_folio_case_square_thumb800

A szintén Apple gyártmányú iPhone X kinyitható bőr tok az egyik legdrágább kiegészítő, melynek van egy különleges tulajdonsága. Ha becsukod, az iPhone készenléti módba vált, ha kinyitod, felébred. Továbbá a speciális cserzésű és festésű bőr kialakítás védi az előlapot is, mely egyaránt alkalmas kártya alakú okmányok tárolására. A tok mikroszálas bélése szépen körbefonja az iPhone oldalait is, így biztosítva a megfelelő védelmet. Négy színben lehet megvásárolni: kozmoszkék, vakondszürke, fekete és bogyópiros. (A képen látható tok vakondszürke árnyalatú.)

Proporta Carbon széria tokok

Proporta Carbon Series.

A Proporta Carbon szériához tartozó iPhone X Carbon Ultra egy egyszerű és karcsú, mindössze 2 mm vastagságú tok, mely a szénszálas kialakításnak köszönhetően nemcsak könnyű, de igen tartós is. Elég jó áron hozzá lehet jutni, mindössze 6000 forintért, viszont jelenleg csak ez az egy szín kapható még

Olixar X-Trio teljes védelmet nyújtó iPhone X tok

Olixar X-Trio Full Cover Case fror iPhone X

Az Olixar X Trio maximális védelmet nyújt a hátlapnak, illetve a PET (polietilén-tereftalát) anyagból készült képernyővédő megfelelő biztonságban tartja az előlapot is. Ez a tok a telefon oldalait is lefedi, ugyanakkor az egyszerű és karcsú kialakításnak köszönhetően könnyedén hozzáférhetsz a gombokhoz és a csatlakozó nyílásokhoz.

Olixar FlexiCover tok iPhone X okostelefonokhoz

Olixar FlexiCover for iPhone X

Ez egy meglehetősen szokatlan kialakítású iPhone X típusú készülékekre tervezett tok. Képernyővédő helyett, az Olixar FlexiCover tok rendelkezik egy elülső és hátulsó átlátszó résszel, mely hasonló, mint egy normál védőtok. Továbbá tökéletesen illeszkedik az iPhone X alakjához, így alapfokú védelmet nyújt a készüléknek, s mivel teljesen átlátszó, mindig lehet látni az iPhone elegáns kialakítását. A könnyű szerkezet miatt a komolyabb leejtésektől nem fogja megóvni a telefonodat, viszont a mindennapos kosz és a karcolások ellen megfelelő védelmet tud nyújtani.

Reméljük tetszett a cikk, mi már nagyon várjuk az új készüléket, ha eljuttatnád az ismerőseidhez az iPhone X eddigi legjobb tokjait, nyomj a megosztás gombra!

/Forrás: macworld.co.uk/ 

Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben? Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben?
2018. június 7.
Kétféle ember létezik, azok, akik napról napra váltogatják a mindenféle színű és formájú iPhone tokokat és azok, akik a munkájukból adódóan nem tehetik ezt meg. Ők azok, akiknek az elegáns, letisztult megjelenés kötelező, így az sem mindegy, milyen kiegészítőt használnak.
Szakértői cikk: Rémálom a Bölcső utcában – Egy iPhone X hátlap csere fájdalmas története Szakértői cikk: Rémálom a Bölcső utcában – Egy iPhone X hátlap csere fájdalmas története
2018. február 14.
Az iPhone X hardverezésének kialakítása technológiai bravúr, ami mindenki tetszését elnyerte. Oké, laikus szemmel undorítónak és túlzsúfoltnak tűnik az eddigi letisztulthoz képest, de szervizesként azért rábólint egyet az ember.
iPhone X vs. Galaxy Note 8 - Sebességteszt! - Van valami, amiben a Galaxy Note 8 simán leveri az iPhone X-et iPhone X vs. Galaxy Note 8 - Sebességteszt! - Van valami, amiben a Galaxy Note 8 simán leveri az iPhone X-et
2017. november 9.
Röviden: Memória. De ezzel nem elégszünk meg, hiszen ma már nem arról szólnak a különböző gyorsasági tesztek, hogy éppen melyik készülék nyitja meg gyorsabban a Snapchat alkalmazást.