Brutál erős védelem kompromisszum nélkül Gear4 iPhone tokokkal

2022.06.21 0 hozzászólás 1201 olvasás
Brutál erős védelem kompromisszum nélkül Gear4 iPhone tokokkal

A jól bevált utat azt mondják, nem szerencsés elhagyni, de hát a kivételek csak erősítik a szabályokat. Bár a Gear4 még viszonylag újoncnak számít a hazai iPhone tok „piacon”, de az a fajta kiegészítő, amibe már az első látáskor beleszeretsz – nem csak a letisztult formák, hanem a tudása miatt is. Ha nem hiszed, itt utánajárhatsz!

Miért pont a Gear4-t válasszam?

Bőség zavara. Röviden és tömören ezt lehet mondani a telefon tokokról - de ehhez képest csak egy szűk réteg az, aminek hosszú távon is örülni fogsz. És igen, a Gear4 termékei ide tartoznak, de nem menjünk ennyire előre, kezdjük az elején.A történet a ZAGG nevű gyártótól indul, ami különböző típusú kiegészítőkkel (pl. kijelzővédőkkel, mobil billentyűzettel, audio kiegészítőkkel és az említett tokokkal is) igyekszik elégedetté tenné a vásárlóit. Ez olyannyira jól sikerült neki az elmúlt évek alatt, hogy a Gear4 vonal már 40 országban elérhető és sok millió ember (vagyis iPhone) számára nyújt tényleges védelmet.

A titok egyrészt abban rejlik, hogy a gyártó pontosan tudja, hogy a telefonok már nem csak használati eszközök, annál sokkal többet jelentenek. Többek közt a lehetőséget, hogy kapcsolatot tarts a barátaiddal és egyben a legszebb emlékeid múzeuma is.

gear4_iphone_tok

Ezzel a tudattal pedig nem olyan nehéz szem előtt tartani a célt, hogy a legellenállóbb védelemmel ruházzák fel a Gear4 iPhone tokokat. De a valódi „fűszert” a gyártáshoz használt D3O technológia adja…

Mitől más a D3O technológia?

Katonák, motorosok, profi atléták, gyári munkások. Mi a közös bennük? Hogy fokozott veszélynek vannak kitéve és a biztonság elsődleges szempont számukra, amikor bukósisakot, fejvédőt, kesztyűt és bármilyen eszközt választanak maguknak.

De hogyan függ ez össze az iPhone-okkal?

A D3O technológia nem csak a Gear4 tokokban, de a már említett szakmák védelmi felszerelésében is megjelenik. És gondolhatod, ha ezek az emberek gond nélkül megbíznak az ütésálló technológiában, akkor a készüléked is tökéletes „kezekben” van.

Ízelítő a Gear4 iPhone tok kínálatából

Most, hogy a sztori háttere már megvan, ugorjunk a jelenbe és nézzük, milyen kiegészítők várnak rád.A masszív védelem mellett a márka termékei a stílust sem csak messziről ismerik, ráadásul meglepően könnyűek és karcsú kialakításúak az ütésálló tulajdonság „ellenére” is. És még abban sem kell kompromisszumot kötnöd, hogy átlátszó, esetleg flip vagy egy kissé maszkulinabb típust választasz, mivel ezek mind megtalálhatók a gyártó kínálatában.

Plusz pont, hogy mindegyik kiegészítő gond nélkül használható vezeték nélküli töltés közben is.

gear4_iphone_tokok

Crystal Palace iPhone X/XS/XS Max tok

Nehezen fogod elhinni, de igenis létezik komoly védelmet nyújtó, átlátszó iPhone tok. A D3O technológia a Crystal Palace-ból sem maradt ki, így megalkuvás nélkül gyönyörködhetsz az Apple dizájnban. Elképesztően vékony és évek múlva is tartani fogja a formáját.

MÉG TÖBB RÉSZLET ÉS WEBSHOP ITT >> Crystal Palace iPhone X/XS tokCrystal Palace iPhone XS Max tok

Gear4 Oxford iPhone X/XS tok

Az elegancia és a biztonság nem feltétlenül zárja ki egymást, ezt az Oxford tok is bizonyítja. A kiegészítő bőr elemekkel gazdagított és a klasszikus pénztárca formát öltötte magára, amiben több bankkártyát is tarthatsz a kényelmedet szem előtt tartva.

MÉG TÖBB RÉSZLET ÉS WEBSHOP ITT >> Oxford iPhone X/XS tok

Gear 4 Platoon iPhone XS Max tok

A márka egyik legerősebb tokja, mondhatni az ütésálló kiegészítők non plus ultrája. De még ennek ellenére sem nehezíti el a készüléket, kézben tartva is kényelmes és könnyen használható. iPhone törőknek kötelező darab.

MÉG TÖBB RÉSZLET ÉS WEBSHOP ITT >> Platoon iPhone XS Max tok 

 

Elnyerte a szíved a márka? Rendelj kényelmesen webshopunkon és lepd meg magad a Gear4 védelmével!