Karácsonyi meglepetések I. – Amitől minden nő arca felragyog az ünnepek alatt

2022.06.21 0 hozzászólás 1006 olvasás
Karácsonyi meglepetések I. – Amitől minden nő arca felragyog az ünnepek alatt

Minden évben az utolsó pillanatra hagyod a tökéletes ajándék kiválasztását, mert egyszerűen képtelen vagy rájönni, mire vágyik a párod? Idén itt az esély, hogy változtass ezen és ne csak a fények ragyogjanak a karácsonyfa körül – válogass a legszebb csillogó tokokból és csalj mosolyt az arcára egész évre!

Nem csodálkozom, ha nehezedre esik olyan meglepetést kieszelni a barátnődnek/feleségednek, ami az ünnepek után nem valamelyik szekrény eldugott zugában végzi. Tény, hogy nehéz eltalálni az ízlésünket, de nem lehetetlen. Oda vagyunk a divatos darabokért és néha igenis szeretjük a csillogást (hisz tudod, a gyémánt a nő legjobb barátja).

De ahelyett, hogy a ruhabolt női osztályán elveszve próbálnál meg egy méretben és fazonban is passzoló ajándékot találni (ami egyenlő a lehetetlen küldetéssel), van egy sokkal jobb ötletünk – és nem mellesleg perceken belül túleshetsz a vásárlással járó stresszen is.

Nézz rá a telefonjára és válassz hozzá egy különleges, csillogó tokot, ami nem csak az ünnepek alatt, hanem egész évben örömet fog okozni.

Guess Iridescent

A ragyogó megjelenést a hölgyek nem csak feltűnő darabokkal érik el, néha a visszafogott stílus is ugyanolyan káprázatos tud lenni, mint egy csillogó, színes szerelés. Ha a párodat is legtöbbször egyszerű, nőies megjelenésében csodálod meg, akkor az ajándékot is eszerint válaszd ki neki.

guess_iridescent

Az eredeti, egyenesen a Guess divatmárka kínálatából válaszott Iridescent tok tökéletes kiegészítője lesz a mindennapokban, de elegáns vacsorákhoz is hibátlan választás. A bőr hatású megjelenés és a visszafogott, mégis szemet gyönyörködtető színek nem csak a fa alatt, de párod telefonján is remekül fognak mutatni.

Ismerem az ízlését, ez lesz a tökéletes ajándék!

>> IPHONE 11 PRO

>> IPHONE XS MAX

>> IPHONE XS/X

Liquid Crystal Glitter

Ha még sosem láttad a párod telefonját színes tokban és csakis átlátszó darabokkal védelmezi azt, akkor se csüggedj. A Spigen híres profizmusáról, ha karcsú, a készülék minden porcikáját megmutató kiegészítőkről van szó, karácsonyra pedig egy különleges darabbal is készült.

liquid_crystal_glitter

A Liquid Crystal Glitter apró csillámaival ünnepi hangulatot kölcsönöz az iPhone-ra anélkül, hogy akár egyetlen pillanatra is háttérbe szorítaná az eredeti, letisztult dizájnt. Valódi visszafogott darab, amiben megvan a játékosság és egyben megvillan benne az igazi csajos stílus is. Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető darab.

Ezt imádni fogja, azonnal rendelek!

>> IPHONE XR

Guess Aztec 3D

Az előbbi diszkrét stílus cseppet sem jellemző a szóban forgó hölgyre? Akkor a Guess vagány, azték világot idéző mintákkal gazdagított tokjától az álla is le fog esni. A táskáját viszont nem fogja húzni, mivel rendkívül vékony, így szinte semmilyen plusz súlyt nem ad hozzá a telefonhoz.

guess_aztec

A halvány rózsaszín és az arany színkombináció merész, ámde nagyon is nőies stílust tükröz, amit a már említett különleges mintázat is csak tovább erősít. Egy biztos, ezzel a kiegészítővel nem a szerénységét fogja megmutatni, de bulikban, fesztiválon és az utcán utána fognak fordulni az irigykedők.

Bevállalós a stílusa, ezzel nem foghatok mellé!

>> IPHONE 8/7 PLUS

X-Doria Defense Lux

Vannak azok a nők, akik fél kézzel egyensúlyoznak tányérokat, miközben két másik dolgot csinálnak ezzel egy időben. És vannak azok, akik két kézben tartva is képesek leejteni a telefonjukat. Ha a párod ez utóbbiba tartozik, akkor még véletlenül se egy csodás látványt nyújtó, ámde minimálisan hatékony szilikon tokkal lepd meg.

xdoria_defense

Az X-Doria igazi amazonná varázsolja majd a telefonját; egyszerre harcos, ami a nagyobb ütésekkel is magabiztosan szembeszáll és lehengerlő, csillogó külsejével minden szemet rabul ejt. Ezzel a kiegészítővel nem csak elkápráztatod, de a törésektől is megkíméled, amiért egész biztosan hálás lesz.

Igazi iPhone törő a párom, meg akarom ettől óvni!

>> IPHONE XR

Guess Glitter

A Guess Glitterrel egyértelműen a csillogó, csajos tokok koronázatlan királynőjével lesz dolgod, amiről titokban már minden nő álmodozott legalább egyszer. Élénk, vibráló színei mellett az iPhone eleganciáját is megvillantja, átmenetet képezve ezzel az átlátszó és az extravagáns tokok közt.

guess_glitter

A valódi karácsonyi csodát viszont a benne rejlő folyékony glitterek jelentik, amik lágyan omlanak végig a hátlapon, egész évre ünnepi hangulatot varázsolva. Nem mellesleg pedig remek elfoglaltság és kikapcsolódás elveszni a csillámok tengerében.

Ragyogjon egész évben, elkápráztatom ezzel a tokkal!

>> IHPONE 11 PRO

>> IPHONE XS/X (LIQUID GLITTER)

>> IPHONE XS/X (LIQUID PARTY)