Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 12/15 – Tuningold fel szeretteid autóját!

2022.06.29 0 hozzászólás 2079 olvasás
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 12/15 – Tuningold fel szeretteid autóját!

Cikksorozatunk végéhez közeledve tartogatjuk a legjobb ajándékötleteinket. A különböző autós kiegészítőkkel maximum akkor lőhetsz mellé, ha olyannak veszed, akinek nincs autója. Ezt meg azért elég nehéz eltéveszteni. Tedd kényelmessé a leghosszabb autóutakat is! Jöjjenek a legjobb autós kiegészítőink!

Alapvetően két csoportba soroljuk az autós kiegészítőinket. Elsőbe az autóstartók, míg a másikba az autóstöltők tartoznak. Természetesen a paletta egyáltalán nem ennyire fekete-fehér, üzleteinkben is hegyekben állnak a különböző márkájú és tulajdonságú kiegészítők, amelyek tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek. A következőkben a kedvenc kiegészítőinket mutatom be, amelyek nap mint nap segítenek nekünk a kényelmes – de legfőképpen – biztonságos vezetésben.

Az autós kiegészítők legnagyobb erénye, hogy nem személy, hanem autó szerint kell választani őket. Nem olyanok, mint egy tok, amely egy adott stílushoz igazodik. Sokkal könnyebben megközelíthető az, melyiknek örülne leginkább az ajándékozott.

Teleszkópos autóstartó

Az autóstartók legelőkelőbb tagjairól beszélünk. Kiegészítőink közül az iOttie teleszkópos autóstartóját vásárolják legtöbben ügyfeleink, nem véletlenül, valószínűleg a biztonságot látják benne. Ezt sugallja is magáról, ebből aligha fog kiesni a készülék, legyen bármilyen rángatós is az út! A hosszú, teleszkópos kar minden irányba mozgatható, akkor ideális választás, ha viszonylag nagyobb autóba fog kerülni, amiben többen utaznak.

iottieeasyonetouch3universalcarmountbanner_57fb5d7500cdb

Stílusos autóstartó a Spigentől

A következő terméket a legelsők között szeretném bemutatni, önző érdekből, mivel személyes kedvencem. Biztos vagyok benne, hogyha ezt választod, az ajándékozottadnak is kedvencévé fog válni. Legyen most az autójában bármilyen autóstartó, ennél menőbbet biztosan nem fog máshol találni. Csak képzeld el, amikor kiveszi a dobozából és nem érti, mire való ez a túlméretezett csipesz. A csíptethető autóstartó egyetlen hátránya, hogy csakis oldalra döntve helyezheted el a készüléked, de ez kit érdekel, amikor ilyen jól néz ki?

spigenstealthcarmountbanner_569fac68b147b

Mágneses autóstartó

A mágneses autóstartók a kisebb autókba illenek igazán, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Egyetlen hátrányuk, hogy használat előtt a telefonra, vagy épp annak tokjára kell ragasztani egy mágneses lapkát, amivel biztonságosan tapad majd a készülék. Ez egyébként könnyedén kikerülhető, ha már alapvetően olyan tok védi a telefont, aminek hátlapja mágnesezett, legjobb példa erre az Evutec ütésálló iPhone 7 tokja. Az autóstartó egyáltalán nem takarja a kijelzőt, olyan mintha a levegőben lógna, egészen futurisztikus élményt nyújt. Mágneses autóstartóinkból három is van készleten, további információkat majd a linkekre kattintva érsz el.

iottiemagneticdashboardmount_5885d855c6830

Csíptethető autóstartó

Az ExoMount Ultra hasonlón a Spigenhez, csíptetve tartja magánál a telefont. Abban az esetben ajánlott ezt ajándékozni, ha az autó műszerfala kisebb, és nem férne el rajta nagyobb kiegészítő. A ragacsos párna nagyon erősen tart, a legnagyobb kanyarokban is biztos társ lesz.

exomount-touch-one-touch-car-mount-holder_55758ffe09a68

Baseus autóstöltő és Bluetotth Headset

Gondolkodtam azon, hogy a cikk végére hagyom a kedvenc autós kiegészítőmet, de nem, egészen más finomságokat tartogatok a végére. A Baseus vérbeli reform cég, olyan kiegészítőkkel, amelyektől rendszerint leesik az állunk. Az autóstöltővel sem vicceltek, ötvözték a kellemest a hasznossal, illetve jelen esetben a hasznost a hasznossal, és a telefontöltőt egybeépítették egy Bluetooth Headsettel is. Szerintem senki sem szeret vezetés közben a kihangosítóval ordítani, vagy tévedek? Nem hiszem. A Baseus töltő tetejét lekapod, a füledbe illeszted, és mehet is a konferencia.

 baseusbluetoothheadsetcarcharger_5885d5087f22a

Szivargyújtós autóstöltő

Ha ajándékozottadat mindig lemerül, így sohasem éred el, mindenhonnan elkésik, mert soha nem tudja mennyi az idő, itt az ideje feltuningolni az autóját. Biztosítsd az autóban is a készülékének töltését a szivargyújtós autóstöltők valamelyikével. Hidd el, nem csak neki segítesz ezzel. Egyenesen 3 darabot is linkelek, döntsd el te, melyik lenne a legjobb neki.

griffin-powerjolt-se-car-charger-lightning-24a_5575833ded571

Szivargyújtós, több csatlakozós autóstöltő

Olyan egyénnek válaszd, aki gyakran együtt utazik a családjával, barátnőjével, barátaival, vagy épp a munkakörébe tartozik az autózás, és abban éli le a fél életét. A következőkben bemutatott autóstöltők egyszerre 2, vagy akár 3 készüléket is tudnak tölteni. A több csatlakozós autóstöltőből összesen 4 darabot találtam, ami megfelelő karácsonyi ajándéknak is. Kattints a linkekre, mindenhol további infók várnak majd.

exocharge-3-port-51a_565d782538917

Akciós autóstartók!

Megmondtam, hogy a végére hagyom a legjobbat igaz? Ha nem tudsz olyan sokat költeni a karácsonykor, mint tervezted, de megtetszettek az autóstartók, ez a te pontod. Kattints és szerezd be baráti áron az akciós kiegészítőket!

sconetouchcarholder2_584e6322df958

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része