Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!

2017. december 10. -
Következő cikkünk férfiakhoz szól, pedig női telefontokokat fogunk bemutatni. Ha még most is azon gondolkodsz, mit vegyél a barátnődnek, feleségednek, és valami olyat szeretnél neki adni, amit nem vált vissza három munkanapon belül, akkor ez a te cikked.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 7/15 - Divatos tokok, amiket nem akar majd visszaváltani a párod!

Tisztában vagyok azzal, hogy a reggeli készülődés közben, vagy épp a munkahelyi számítógéped előtt ébredezve, nem szeretnél karakterek ezreivel hemzsegő, hosszú cikkeket olvasgatni. Csupán pár korrekt mondatra és egy mély lélegzetre van szükséged, hogy igen, ezévben hamar letudtam az ajándékozást, így nem is húznám az időt.        

Üzleteinkben számos Guess (divatmárka) tokot árulunk, amelyekbe hölgyvásárlóink előszeretettel öltöztetik a készüléküket. Közönségkedvenc termékeket gyűjtöttem össze, a lehető legtöbb stílusban, hogy egészen biztosan megtaláld azt, amelyiknek szíved választotta leginkább örülni fog. Ezek a tokok bejáratott kiegészítők, amelyeket már sokan választottak, így egészen biztosan nem fogsz tudni mellé lőni velük. 

Guess Scarlett iPhone 8/7 tok

Tudom, ha a Guess Scarlett iPhone tokot olvasod, egészen másra fogsz összpontosítani, mint egy csajos iPhone tokra. Ha még nem jutott eszedbe, akkor elárulom, Bosszúállók – Fekete Özvegy. De tekints el ettől, és mérlegeld a barátnőd stílusát. Hangosabb csaj az átlagnál? Jobban szereti a kirívóbb dolgokat, és bírja az erősebb vonalat? Akkor kattints a következő linkre, és rendeld meg neki a tokot! Ha visszafogott és csendes, akkor ne, mert vissza fogja hozni hozzánk, és megveszi belőle a következő tokot.

1

A barátnőm állandóan bulizna, meglepem ezzel a tokkal!

Guess 4G Uptown iPhone 8/7 tok

A 4G Uptown karcálló iPhone tok az előző Guess tok ellentéte. Ha csak a képeket nézegeted, és azt a leírást nem olvastad, gyorsan leírom. Azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik komolyabban veszik saját magukat az átlagnál, szeretik a nívós éttermeket, és színházi előadásokat. A divatos iPhone tok nagy előnye, hogy a kijelzőt is védi, ráadásul ajándékozottad még a DM kártyát is becsúsztathatja kedvenc tokjába.

2

Kell a hely a DM kártyának, ide a divatos iPhone tokkal!

Guess Glitter Party iPhone 8/7 tok - iPhone X tok

A tok hátlapjában található csillámdarabkák úsznak. Most biztosan azt kérdezed magadban, mégis ki használna ilyet. Ha hiszed, ha nem, ez az egyik legnépszerűbb karcálló iPhone tok az üzletünkben. Minden lány ezt akarja, maximum nem meri kimondani. Lepd meg vele, és valósítsd meg rejtett vágyát!

4

Úszni fogok a sikerben, ahogy a csillámok, megveszem az iPhone tokot!

Guess Iridescent Book iPhone X tok

Az Guess iPhone X tok ismételten a divatos hölgyek kiváltsága. Abban az esetben érdemes ezt ajándékoznod, ha nem tudsz dönteni a stílusos tokok között, és olyat szeretnél választani, ami egészen biztosan bejön majd az ajándékozottnak. A kényelmes borítása, egyszerű, de érzékletes megjelenése önbizalmat ad a leghalkabb lánynak, és türelmet a legpörgősebb csajnak is.

5

Nem szeretnék tévedni, a biztosra megyek!

Guess Iridescent iPhone X tok

A Guess Iridescent a magabiztos hölgyek kedvence lesz, akik már kinőttek a „csillámpóni” hangulatban úszó kiegészítőktől, ugyanakkor megtartják a divatot elsőszámú jóbarátként. A tok ráadásul extrakarcsú, így a legkisebb táskában és legszorosabb zsebben is könnyedén elfér majd. Kényelmes, divatos és visszafogott, csak ajánlani tudom.

7

Stílust ajándékozok a barátnőmnek! – Megveszem a műbőr iPhone X tokot!

Karácsonyi ajándékötlet sorozatunk ezzel a cikkel koránt sem ért még véget! A következő napokban újabb termékekről rántjuk le a leplet!

Blogsorozatunk előző része

Blogsorozatunk következő része

Telefont tokjáról – 3 iPhone-tok, amit érdemes szemügyre venned Telefont tokjáról – 3 iPhone-tok, amit érdemes szemügyre venned
2016. november 10.
Megannyi várakozás után végre a boltok polcaira kerültek az új iPhone 7-es telefonok, ami azt is jelenti, hogy jobbnál-jobb kiegészítők ütik fel fejüket az új készülékek mellett. Ebben a cikkben 3 olyan tokot mutatunk be, amikre megéri vetned egy pillantást!.
Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk! Karácsonyi ötletcunami a Smart Clinicben 10/15 – Vízálló tokok, amelyeket egy hóember kezébe is nyugodtan adnánk!
2017. december 13.
A következő 6-7 percben olyan vízálló tokokat ismerhetsz meg, amelyek egy hóember nedves szorításban is megvédenék a készüléket. FIGYELEM! Túlságosan megbízható tokok következnek!.
Neked már becsengettek? - iPhone/iPad kiegészítők a TZ-khez, ZH-khoz. Neked már becsengettek? - iPhone/iPad kiegészítők a TZ-khez, ZH-khoz.
2015. november 2.
A szeptember elmúltával sokan gondolják, hogy végetérnek az iskolai beruházások, ez azonban csupán féligazság. A tél közeledtével aktuálissá váló témazáró- és zárthelyi dolgozatok ugyanis hasonlóképpen igényelhetnek némi eszköztárfrissítést.