Samsung Galaxy Note 8 - Hamarosan jön a bemutató

A koreai gyáróriás legújabb csúcstelefonja már a kapukban: 2017. augusztus 23-án mutatják be, és várhatóan szeptemberben kerül a boltok polcaira a Samsung Galaxy Note 8. A Note sorozatra jellemző nagy kijelzőméret mellett újdonság, hogy végre az S tollat is használhatjuk majd a telefonnal, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlap helyett a készülék elején kap helyet.
Samsung Galaxy Note 8 - Hamarosan jön a bemutató

Úgy tudjuk, hogy a Note 8-ast is ellátják az S8 és S8+ készülékekből már ismert újdonságokkal: Infinity Display, Bixby virtuális asszisztens és DeX-lehetőség várja majd azokat, akik ezt a telefont választják maguknak.

A legalább 6,3 hüvelykes kijelzővel és a dupla kamerarendszerrel is a látványnak kedveznek: a készülék nagy felületen jeleníti meg az információkat, és lélegzetelállítóan szép fényképeket csinálhatunk majd vele. A kijelzőmérettel kapcsolatban még megy a találgatás, de valószínűleg egy kicsit nagyobb lesz, mint a Galaxy S8+ esetében. A Note 8 egy kicsit szögletesebb lesz, mint a Galaxy S8 modell, és a kijelző sarkai is kevésbé lesznek lekerekítve. Ha minden igaz, a jack csatlakozó megmarad, aminek azért velünk együtt nagyon sok felhasználó szívből örül.

Mi is kíváncsian várjuk, hogy a Note 7-es csúnya beégése után mi sül ki a sorozat visszatéréséből. A tűzveszélyes, esetenként felrobbanó telefonok a mobiltörténelem egyik legnagyobb negatív szenzációját jelentették, reméljük, egyik gyártónál sem fordul elő még csak hasonló sem. Szerintünk azért a Samsungnál a blamát követően kitettek magukért, és a nagy titkolózás ellenére az interneten kiszivárgott képek és információk is azt támasztják alá, hogy sokak kedvence lehet a készülék.

A Note 8-ast bemutató rendezvényt a Samsung honlapján lehet majd követni, de érthető okból a gyártó még nem mindent árul el, szóval minden bizonnyal lesznek még meglepetések. Addig is látogass el az oldalunkra, a gyári Samsung tartozékokat a webshopunkban találod meg.

Ha pedig tetszett a cikkünk, és tovább olvasnál, ajánljuk korábbi írásunkat 8 kevésbé ismert, de nagyon hasznos Android funkcióról.

Gyorsan merül a telefonod? Hasznos tippek, hogy kimaxold a Galaxy Note 8 akkumulátorát! Gyorsan merül a telefonod? Hasznos tippek, hogy kimaxold a Galaxy Note 8 akkumulátorát!
2018. február 28.
Egyre gyakrabban találkozunk különböző fórumokon panaszkodó Galaxy Note 8 tulajokkal, akik a telefon üzemidejét sérelmezik. Mivel a készülék nem régi darab, így az alkatrész elavulása nem eshet szóba.
Samsung Galaxy (Note) X – Megjelenési dátum, pletykák és hírek a Samsung kihajtható telefonjáról Samsung Galaxy (Note) X – Megjelenési dátum, pletykák és hírek a Samsung kihajtható telefonjáról
2018. március 1.
A kihajtható Samsung Galaxy (Note) X a következő időszak legérdekesebb fejlesztése lesz, így összeszedtünk mindent, amit a tulajdonságairól és megjelenési dátumáról eddig tudhatunk. Cikkünket folyamatosan frissítjük, érdemes követni a jövőben is.
Erről tudnod kell! - A Galaxy S7 Edge legidegesítőbb hibája Erről tudnod kell! - A Galaxy S7 Edge legidegesítőbb hibája
2018. augusztus 13.
A napokban több Galaxy S7 Edge készülék is érkezett hozzánk és mind ugyanazzal a frusztráló problémával rendelkezett – egy függőleges, pink csík éktelenkedett a képernyő jobb oldalán. Egyáltalán nem véletlen egybeesésről van szó, rengetegen tapasztalták ezt a hibát a modellen.