Samsung Galaxy Note 8 - Hamarosan jön a bemutató

2022.06.29 0 hozzászólás 1532 olvasás
Samsung Galaxy Note 8 - Hamarosan jön a bemutató

A koreai gyáróriás legújabb csúcstelefonja már a kapukban: 2017. augusztus 23-án mutatják be, és várhatóan szeptemberben kerül a boltok polcaira a Samsung Galaxy Note 8. A Note sorozatra jellemző nagy kijelzőméret mellett újdonság, hogy végre az S tollat is használhatjuk majd a telefonnal, az ujjlenyomat-olvasó pedig a hátlap helyett a készülék elején kap helyet.

Úgy tudjuk, hogy a Note 8-ast is ellátják az S8 és S8+ készülékekből már ismert újdonságokkal: Infinity Display, Bixby virtuális asszisztens és DeX-lehetőség várja majd azokat, akik ezt a telefont választják maguknak.

A legalább 6,3 hüvelykes kijelzővel és a dupla kamerarendszerrel is a látványnak kedveznek: a készülék nagy felületen jeleníti meg az információkat, és lélegzetelállítóan szép fényképeket csinálhatunk majd vele. A kijelzőmérettel kapcsolatban még megy a találgatás, de valószínűleg egy kicsit nagyobb lesz, mint a Galaxy S8+ esetében. A Note 8 egy kicsit szögletesebb lesz, mint a Galaxy S8 modell, és a kijelző sarkai is kevésbé lesznek lekerekítve. Ha minden igaz, a jack csatlakozó megmarad, aminek azért velünk együtt nagyon sok felhasználó szívből örül.

Mi is kíváncsian várjuk, hogy a Note 7-es csúnya beégése után mi sül ki a sorozat visszatéréséből. A tűzveszélyes, esetenként felrobbanó telefonok a mobiltörténelem egyik legnagyobb negatív szenzációját jelentették, reméljük, egyik gyártónál sem fordul elő még csak hasonló sem. Szerintünk azért a Samsungnál a blamát követően kitettek magukért, és a nagy titkolózás ellenére az interneten kiszivárgott képek és információk is azt támasztják alá, hogy sokak kedvence lehet a készülék.

A Note 8-ast bemutató rendezvényt a Samsung honlapján lehet majd követni, de érthető okból a gyártó még nem mindent árul el, szóval minden bizonnyal lesznek még meglepetések. Addig is látogass el az oldalunkra, a gyári Samsung tartozékokat a webshopunkban találod meg.

Ha pedig tetszett a cikkünk, és tovább olvasnál, ajánljuk korábbi írásunkat 8 kevésbé ismert, de nagyon hasznos Android funkcióról.