Tippek, ha nem kapcsolna be a Samsung Galaxy S7-ed

2016. május 26. -
Volt már problémád azzal, hogy nem tudtad bekapcsolni az S7-ed? Esetleg még nem történt ilyen, de nem szeretnél tanácstalanul állni, ha ez mégis megtörténne? Ha legalább az egyik kérdésre igen volt a válaszod, akkor ez a cikk mindenképp a hasznodra fog válni!
Tippek, ha nem kapcsolna be a Samsung Galaxy S7-ed

Több felhasználótól érkezett olyan visszajelzés, miszerint néha előfordul, hogy nem kapcsol be a Samsung Galaxy S7 készüléke. A telefon hirtelen önmagától kikapcsol és nem lehet újraindítani. Habár a Galaxy S7 nem indul újra, mégis egy felvillanó jelzőfényt ad le, majd a kijelző teljesen elsötétül. Összeszedtük néhány egyszerű és biztonságos megoldási tippet arra az esetre, ha a Te készüléked sem kapcsolna be.

Mit csináljak, ha nem kapcsol be a Galaxy S7 telefonom?

Először is: a legtöbb esetben egy szimpla újraindítás is megoldhatja a problémát. Ennek eszközölésére néhány módszer:

  • Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot néhány másodperc erejéig.
  • Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot, közben nyomd felfelé a hangerő-szabályozót 7-10 másodpercig.
  • Addig nyomd a bekapcsoló és a Home gombot egyszerre, amíg meg nem jelenik valami a képernyődön.
  • Nyomd le egyszerre a bekapcsoló gombot, a Home gombot és felfelé a hangerő-szabályozó gombot addig, amíg meg nem jelenít valamit a képernyőd.

Hogyha az imént leírtak közül egyik módszer sem működik, és továbbra sem reagál a Galaxy S7-ed, akkor  a következőeket tudjuk még javasolni:

Töltsd fel a telefont!

Az első dolog, amit ellenőrizned kell, az a Galaxy S7 akkumulátor töltöttségi szintje. Ha a telefonodnak nincs elég energiája, előfordulhat, hogy egyáltalán nem kapcsol be.

Ha felteszed a telefonodat töltőre, és a telefonod LED fénye felvillan, akkor valószínűleg minden rendben a készülék hardverével. Ha azonban, valami nincs rendben és nem reagál a készüléked, mindenképp érdemes szervizhez fordulnod, mert lehet, hogy egy meghibásodott készülékkel van dolgod, vagy a Galaxy S7 töltő szorul cserére.

galaxy-s7-charging-696x392

Ha minden rendben van, töltsd 10 percig a készüléket, majd próbáld meg újraindítani azt valamely leírt módszerrel.

Válts át Safe Mode-ra!

Ha a Samsung Galaxy S7 készülékedet Safe Mode-ba (Biztonsági módba) váltod át, ideiglenesen minden appot le fog tiltani a mobilod, kivéve a rendszeralkalmazásokat. Ha valamely külső applikáció a baj forrása, akkor az a Safe Mode működése alatt azonnal kiderül.

Ahhoz, hogy Safe  Mode-ra kapcsolj, a következőket kell tenned: Bizonyosodj meg róla, hogy a telefonod ki van kapcsolva > Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot > Amint megjelenik a Samsung Galaxy S7 felirat, engedd el a bekapcsoló gombot és tartsd lenyomva a hangerőszabályzót (lefelé), egészen addig, amíg a telefonod újra nem indul > Ezután a kijelződ balalsó sarkában meg fog jelenni egy Biztonsági mód/Safe mode felirat. Ha ezt látod, elengedheted az összes gombot.

Állítsd át a Samsung Galaxy S7-et Recovery Mode-ba!

Néha nem indul el a Galaxy S7, de el tudod indítani a recovery mode-ot  (helyreállítás-módot) és innen törölni tudod a cache fájlokat, annak érdekében, hogy „visszahozd” a telefonod. Mindezt így tudod megtenni: Bizonyosodj meg róla, hogy a telefonod ki van kapcsolva > Tartsd lenyomva a hangerőszabályzót (felfelé), a Home gombot és a bekapcsoló gombot egyszerre, mindaddig, amíg fel nem tűnik a Samsung logója > Várj pár másodpercet, majd bejön a helyreállítási képernyő > Ha bejutottál a helyreállítási módba, keresd a „adattörlés/gyári visszaállítás”, „cache adatok törlése”, „Wipe Dalvik Cache” lehetőségeket.

maxresdefault

Csinálj egy gyári visszaállítást!

Végső esetben a teljes törlés és gyári visszaállítás lehet a legjobb megoldás, ha nem kapcsol be a Galaxy S7. A probléma ezzel csak annyi, hogy egy ilyen visszaállítás után minden adatod el fog tűnni a telefonodról, de cserébe ismét működőképessé válhat a készülék.

Irány a szerviz!

Ha a fenti ötletek közül egyikkel se jártál sikerrel, ideje elmenni egy szervizbe. Lehetséges, hogy Galaxy S7 szoftveres hibával van dolgod vagy valamiféle hardverhibával, aminek megoldásához célszerű szakemberek segítségét kérned.

Szóval, ezek a mi tippjeink arra, ha nem akarna bekapcsolni a Samsung Galaxy S7 készüléked. Ha Te is találtál valamilyen megoldást, ami kihúzott a bajból, ne légy rest kommentben megosztani velünk a módszered!

Szemkímélő funkciót kapott a Galaxy S7 és Galaxy S7 EDGE! Szemkímélő funkciót kapott a Galaxy S7 és Galaxy S7 EDGE!
2017. március 22.
A Samsung Galaxy S7 új ’Android Nougat’ frissítése számos izgalmas funkcióval bővíti a palettát. Az egyik ilyen a Blue Light Filter, ami éjszakai módként, vagy éjszakai műszakként is ismert az iPhone felhasználók számára.
Ha az iPhone nem csábít, de a minőség igen – 3 Android, ami vetekszik az iPhone-okkal Ha az iPhone nem csábít, de a minőség igen – 3 Android, ami vetekszik az iPhone-okkal
2016. május 6.
Az iPhone-ok és az Android készülékek csatája hosszú időkre nyúlik vissza és sok esetben teljes mértékben szubjektív, hogy épp mely készülékek kerülnek ki győztesen. Az Apple termékei melletti legerősebb érv talán az, hogy rendkívül megbízható eszközök, ugyanakkor az Android is produkál olyan telefonokat, amik simán megütik az iPhone szintjét.
A Samsung Galaxy S7/S7 Edge 6 leggyakoribb meghibásodása és javítása A Samsung Galaxy S7/S7 Edge 6 leggyakoribb meghibásodása és javítása
2016. július 7.
A Samsung minden évben igyekszik fejlődni az új Galaxy S modelljével. Az utóbbi időben külső finomhangolás, jobb kamera, jobb akkumulátoridő, illetve a bővíthetőség ismételt megjelenése jelentette az újdonságokat.