Új színeket villantott a Samsung, az LCD iPhone is több árnyalatban érkezhet

2018. május 16. -
Ma jelent meg a friss hír, miszerint a Samsung legújabb csúcskészülékei hamarosan két új árnyalatban is elérhetőek lesznek, de a héten már az iPhone LCD modelljéről is hasonló „színes pletykák” röppentek fel. Kifejezetten örülnék, ha ez utóbbi hír is beigazolódna és az Apple feldobná egy kicsit a készülék palettáját.
Új színeket villantott a Samsung, az LCD iPhone is több árnyalatban érkezhet

Finom elegancia és szatén ragyogás a Samsungnál

A Samsung bejelentése alapján jelenlegi legfrissebb készülékei, a Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus két új árnyalatban fog megjelenni, mégpedig „burgundi vörös” és „napfelkelte arany” színekben. Különlegességekben eddig sem volt hiány a gyártó részéről, hiszen a két telefon elérhető orgona és korallkék hátlappal is, de kereslet erre a két új verzióra is kétségkívül lesz.

 

Ha még nem tudsz dönteni, melyik Galaxy újdonságot válaszd, olvasd el cikkünket a témában és tisztábban fogsz látni.

galaxy_s9_szinek_1

Mindkét árnyalat finom eleganciát sugall, úgy néz ki, a Samsung nagy hangsúlyt fektet erre a stílusra a Galaxy S9 és Galaxy S9 Plus esetében (is). Ezek a friss verziók még elég szűk körben elérhetők, vörös hátlappal például csak Koreában és Kínában lesznek kaphatók a készülékek, de arany színben sem terjed ki sokkal több országra a kör.

Az új iPhone vidám színekkel érkezhet

Ahogy megszokhattuk, ezen a héten sem maradunk pletykák nélkül, ha a szeptemberben megjelenő iPhone modellekről van szó. Az egyik friss híresztelés szerint az „olcsó” LCD kijelzős modell több árnyalatban is meg fog jelenni, mégpedig kék, sárga és pink színekben.

iphone_szinek_1

Miután az iPhone X nagy sajnálatomra nem kapott ilyen fajta „vérfrissítést”, így izgatottan várom, milyen variációkban fognak megjelenni az új telefonok. A legtöbben úgy gondolják, ez a változatos paletta azért igazán fontos az Apple számára, mert így a fiatalabb generációt is képes lehet megfogni magának a „pénztárcabarát” modelljéhez.

Miért ilyen fontosak a színek?

Ez utóbbi szempont tényleg kulcsfontosságú lehet az Apple számára és nem is nyúlhat túlságosan mellé, ha színekkel szeretné meggyőzni a fiatalságot. A színek feldobják a hangulatot, megkülönböztetnek, és pont erre vágyik az ifjúság, ki akarnak tűnni a tömegből.

iphone8_red

 

Áprilisban az iPhone 8/8+ piros színváltozatban jelent meg, ami hihetetlenül jó választás volt az Apple részéről. Ide kattintva megnézheted, milyen extra lett a telefon megjelenése.

De nem csak ők, mindenki szereti különlegesnek érezni magát, ezen pedig még egy extra színárnyalat is segíthet, ha már rengetegen járkálnak ugyanazzal a telefon típussal. Így ráadásul a gyártók is növelhetik az eladást egy nehezebb időszakban, ahogy azt az Apple tette már számtalanszor a készülékei esetében. Két legyet egy csapásra. :)

Extra nagy kijelzővel érkezhet a Galaxy S10 Plus Extra nagy kijelzővel érkezhet a Galaxy S10 Plus
2018. július 2.
A Samsung a jelentések szerint 6,44 hüvelykes kijelzőt ad majd a Galaxy S10 Plus-nak. Ha ez igaz, akkor ez nagyobb lenne, mint bármely eddigi Galaxy S vagy Galaxy Note sorozathoz tartozó eszköz kijelzője, valamint a 6,38 hüvelykes képernyő, amellyel a közelgő Galaxy Note 9-et fogják piacra dobni.
Öngyógyító kijelző? Lehetséges! Öngyógyító kijelző? Lehetséges!
2017. november 6.
Előreugrott a Motorola a jövőbe, hiszen azon gondolkodik, hogy a telefonok mikén tudják saját berepedt képernyőiket megjavítani! Ezt egy nemrég közzétett szabadalomban fogalmazta meg a gyártó.
Samsung Galaxy (Note) X – Megjelenési dátum, pletykák és hírek a Samsung kihajtható telefonjáról Samsung Galaxy (Note) X – Megjelenési dátum, pletykák és hírek a Samsung kihajtható telefonjáról
2018. március 1.
A kihajtható Samsung Galaxy (Note) X a következő időszak legérdekesebb fejlesztése lesz, így összeszedtünk mindent, amit a tulajdonságairól és megjelenési dátumáról eddig tudhatunk. Cikkünket folyamatosan frissítjük, érdemes követni a jövőben is.