BodyGuardz Pure 2 Clear iPhone X kijelzővédő üvegfólia iPhone X

10.990,- Ft
Válassz típust!
Clear
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPhone X már-már műtermi kialakítású készülék, sajnos legalább ennyire is kell rá vigyázni. A gyönyörű, ugyanakkor méregdrága OLED kijelzője rendkívül könnyen sérül, több esetben csak karcolódik, azonban nem is annyira ritkán törik. Ilyenkor nem csak a telefon anyagi és esztétikai értéke csökken. A törés mentén előfordulhat, hogy kevésbé érzékel, de a mélyebb repedések az ujjaidat is megvághatják.

Az iPhone X kijelző cseréje pedig rémisztő összegeket emészt fel, nem éri meg azzal kísérletezni, hogy túléli-e veled. Most pár ezer forintért minimálisra csökkentheted a kijelző karcolódásának, törésének esélyét.

Ha a karcolások az iPhone X legnagyobb ellensége, akkor bátran mondhatjuk, a karcolások legnagyobb ellensége pedig a BodyGuardz karcálló iPhone X kijelzővédő üvegfóliája. A gyakorlatilag elpusztíthatatlan kiegészítő remek társa lesz a készülékednek a mindennapok kihívásaival szemben.

Innentől nem kell rettegned, ha véletlenül leejted a telefont, nem találkozol majd váratlan karcolásokkal, és az iPhone X több év elteltével is ugyanabban a pompájában fog csillogni, mint a legelején.

  • Optikai tisztaságú anyag, tökéletesen átlátszó
  • Minimális méret, szinte észre sem veszed, hogy a készülékeden van
  • Tapintása sem életidegen, az iPhone X kijelzője továbbra is ugyanúgy érzékel
  • Face ID szenzorok előtti kivágás
  • Több hónapig tartó, karcálló védelem az iPhone X kijelzőjének
  • Kompatibilis: iPhone X