BodyGuardz Trainr Pro iPhone 8/7/6s/6 Plus tok és karpánt iPhone 8/7/6s/6 Plus

8.990,- Ft
12.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A BodyGuardz karcálló iPhone 8 Plus tokja a sportolók legjobb választása. Természetes, hogy sportolás közben is szeretnél elérhető maradni, de valljuk be, az iPhone-t magaddal cipelni a futópályára, vagy konditerembe nem épp kockázatmentes cselekedet. Ezernyi veszély fenyegeti a készülék kijelzőjét, hátlapját, de az izzadság okozta beázás sem áll az utolsó helyen a „hogy vessünk véget az iPhone életének versenyen” dobogóján.

A BodyGuardz megtalálta a tátongó piaci rést, és olyan kiegészítővel rukkolt elő, amit meglátva minden sportoló összeteszi a két kezét. Az iPhone-hoz kapható karpántok nem éppen biztonságos hordozást jelentenek, több ügyfelünk panaszkodott arról, hogy idővel elnyúltak, elszakadtak a pántok, rossz esetben futás közben, a telefon pedig bevizesedett.

Ezért megoldás az innovatív karcálló iPhone 8 Plus tok, ami mellé jár a dobozban egy erős tartású sportszíj is. A tok megbízható védelmet jelent, a karcolások messziről elkerülik majd a készüléked, mivel szétválasztható a két kiegészítő, így természetesen a mindennapi életben is használható a tok.

A pánt masszívan tart, és ami a legfontosabb: roppant kellemes érzést nyújt. Nem szorítja el a kezed, nem nehezedik rá a karodra, és a telefont is könnyedén beleillesztheted.

  • Praktikus kiegészítő, aminek minden sportoló örülni fog
  • 2 az 1-ben termék, a dobozban nem csak tokot, de karpántot is találsz
  • Anyagai megbízhatók, a karcálló iPhone 8 Plus tok remek védelmet nyújt
  • A karpánt idővel sem nyúlik meg, kényelmes a kézen tartani
  • A sportos élet kedvelőinek elhagyhatatlan kiegészítő a Digitsole okos talpbetét!
  • Kompatibilis: iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 6 Plus