Evutec AER Bamboo iPhone X tok iPhone X

9.990,- Ft
10.990,- Ft
Válassz típust!
Bamboo
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Csempészd bele a természet egy kis darabját a napodba az Evutec AER Bamboo-val. Ez az ütésálló iPhone X tok hosszú időn keresztül fogja védeni a telefonodat, hiszen a gyártó a kiegészítő minden részletét erre fejlesztette ki.

A tok mindössze 0,75 mm vastagságú, ultrakönnyű, így nem kell plusz súlyt cipelned magaddal. Attól sem kell tartanod, hogy a munkába sietve kiesik a kezedből, finoman barázdált anyaga csúszásgátló funkcióval is ellátja azon túl, hogy igazi fa hatását kelti.

A termék anyagában fa, üvegszál és kevlár is megjelenik, ez biztosít téged arról, hogy az extrém ütéseknek is ellenálló védelemben részesül a telefonod. Az AER Bamboo bírni fogja a legnehezebb napjaidon is, így készüléked miatt sosem kell aggódnod.

Ütésálló iPhone X tokod tartósan megőrzi majd a formáját és színét is, köszönhetően az Evutec által kifejlesztett Evusoft anyaghasználatnak. Tedd próbára a kiegészítőd akár minden nap, egy év múlva sem fogsz csalódni a külső megjelenésében.

  • Ultrakönnyű, 0,75 mm vékony iPhone X tok
  • Barázdált, csúszásgátló külső
  • Ütésálló, kiemelések az oldali gomboknál is
  • Evusoft – Evutec fejlesztésű, kiemelkedő minőségű anyag
  • Kompatibilis: iPhone X