Ascend P7 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az okos telefonok akkumulátorának teljesítménye idővel töredékére csökken. Amennyiben a készülék extrém gyorsan merül le, 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg kikapcsol, illetve ha csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, lecsatlakoztatva pedig azonnal kikapcsol, a Huawei Ascend P7 akkumulátor cseréje indokolt. A cserét zsúfoltabb napokon is fél-egy nap alatt elvégezzük.

A 2014. májusában bemutatott Huawei Ascend P7 akkumulátora egy 2500 mAh-ás alkatrész, mely 422 órányi készenléti és megközelítőleg 14 óra beszélgetési időt garantál. Ahogyan azt már megszokhattuk a Huawei Ascend P7 akkumulátora versenytársai között az egyik legmagasabb töltéstároló képességgel bíró akkumulátora. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, hiszen az, hogy egy készülék milyen gyorsan merül le, sokban függ a telefon szoftveres és hardveres optimalizálásától is.

A cserélendő Huawei Ascend P7 akkumulátor

A Huawei Ascend P7 akkumulátora a legtöbb okostelefonéhoz hasonlóan idővel veszít üzemidejéből és élettartamából. Ez a jelenség általában 1,5-2 évente következik be és teljesen normálisnak mondható. Hogy a Huawei Ascend P7 akkumulátor mikor szorul cserére, könnyedén észrevehető, hiszen ilyenkor a telefon extrém gyors lemerülését tapasztalhatjuk. Rosszabb esetben a Huawei Ascend P7 már be sem kapcsol, ha épp nincs töltőre csatlakoztatva. Szervizünkben megközelítőleg 15 perc alatt elvégezzük a hibás akkumulátor cseréjét.

A szerelés menete

A Huawei Ascend P7 akkumulátor cseréje a telefon hátlapjának eltávolításával veszi kezdetét. Miután a hátlapot egy hő puska segítségével eltávolítottuk, kicsavarozzuk a középső kereten található biztonsági csavarokat és eltávolítjuk az akkumulátor csatlakozó kábelt, majd magát a Huawei Ascend P7 akkumulátorát is.

Pro-tipp

  • Igyekezzünk odafigyelni a telefon használata közben arra, hogy mindig a legmegfelelőbb fény- és hangerő beállításokat használjuk, így növelhetjük az akkumulátor üzemidejét.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10