Huawei P20 kijelző csere 44.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A kijelző sérülése az egyik legbosszantóbb dolog, ami a telefonoddal történhet. Még ha nem is válik azonnal használhatatlanná, a karcok és horzsolások akkor is akadályozhatnak abban, hogy bármit is elolvass a képernyőn vagy elvárt minőségben nézhess videókat. Szervizünkben gyorsan megoldjuk a problémád, legkésőbb egy nap múlva ismét tökéletes kijelző fog rád visszanézni.

A Huawei P20 kijelző meghibásodásának jelei

  • A kisebb karcok még nem teszik elkerülhetetlenné a cserét, az éles repedések viszont könnyen sérülést okozhatnak neked. Így mérlegelned kell, hogy szervizhez fordulsz-e a hibával.
  • Szintén érdemes átgondolnod azt is, hogy a sérült kijelző csökkenti a készüléked értékét, így lehet, hogy jobban jársz egy cserével.
  • Ha a törések miatt a telefonod nem érzékeli az érintést, mindenképpen fordulj vele szervizhez. Ugyanez a helyzet akkor is, ha az LCD folyik meg.
  • A kijelző szalagkábele is sérülhet, ilyenkor azt tapasztalod, hogy a képernyőn csak sötétséget látsz és egyáltalán nem érzékel. Ezen a problémán is cserével tudunk segíteni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Egy teljesen új kijelzőt kapsz tőlünk, amit kizárólag ellenőrzött beszállítóktól szerzünk be, kifogástalan minőségben. Az érintés érzékelés pont olyan jól fog működni rajta, mint az eredeti alkatrészen a sérülés előtt és nem fogsz csalódni a kép színvilágában vagy élességében sem. A csere után úgy fogod érezni, mintha egy vadiúj telefont tartanál a kezedben.

Miért válasszalak titeket?

  • Kollégáink mindig naprakészen várják a szervizre szoruló készülékeket. A legújabb modelleket is ismerik, javításuk nehézségeivel együtt, így gond nélkül végzik el a szükséges munkát.
  • Az elvégzett csere végén teljes körű tesztet végzünk el, a beszerelt alkatrészekre pedig garanciát vállalunk.
  • Amint elkészültünk a kijelző cseréjével, azonnal értesítünk róla, hogy a lehető legkevesebb időt kelljen a telefonod nélkül töltened.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10