iOttie iTap Magnetic Air Vent Car Mount Smartphones

10.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iOttie iTap Magnetic autós tartót a kiváló minőségű anyagok és a kortárs design együttesen emelik ki a hétköznapi kiegészítők világából. A kevésbé tartós, minőségileg megkérdőjelezhető társaival ellentétben, az iOttie alumínium előlapja és a különböző ritkaföldfém mágnesekből álló szerkezete könnyedén rögzíti magához a készüléked, garantálva arról, hogy a legnagyobb bukkanók közepette sem csúszik le róla.

A mágnes nem okoz gondot a készülékedben, a telefonálás, az internetes hálózat sőt a GPS is hibátlanul működik közben. Azonban az iránytűjét megzavarhatja, de ez ideiglenes, a használata után tökéletesen helyreáll. Beépített rugója rezgéscsillapító, a telefonodnak is kényelmes lesz az utazás. Mivel a feje 360° fokban mozgatható, így bárhonnan beláthatod.

Ahogy egy autós tartó, úgy egy autós töltő sem hiányozhat a telefonod mellé, ha autóba ülsz! Legyen bármilyen hosszú az utad, a Griffin PowerJolt autós töltővel garantáltan nem fog lemerülni a telefonod! 

  • Kiváló minőségű anyagok, visszafogott, elegáns megjelenés
  • Ritkaföldfém mágnesekből felépülő szerkezet
  • A használata során a készülék iránytűje zavarodhat, de ez később helyre áll
  • Beépített rezgéscsillapító, 360°-ban mozdítható fej