iOttie iTap Magnetic Dash Board Mount Smartphones

10.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iOttie egyszerre vonzó és modern kiegészítőit azért szeretjük, mert bármilyen autóban jól mutatnak. Lehet családi, sportos, fiatalos, vagy éppen komoly, nincs olyan karosszériai, ahol nem állná meg a helyét.

A gyártó autós tartói közül az iTap Magnetic a legkompaktabb. Nevéből adódóan mágnes segítségével tartja helyén a készüléket. Maga az autós tartó mellé jár egy mágneses tapadókorong, amit a telefonodra tapaszthatsz. Az sem probléma, ha óvakodsz attól a gondolattól, hogy bármit is a telefonodra ragassz, hiszen a lapkát elég csak beillesztened a készüléked és annak tokja közé, úgyis tökéletesen fog működni.

Az autó műszerfalának bármelyik részére helyezhető, ezáltal garantáltan nem fog zavarni a kilátásban. Az iTap Magnetic ráadásul 360°-ban forgatható, így nem lesz olyan hely az autódban, ahonnan nem látod be tökéletesen a készüléked kijelzőjét.

A mágneses autós tartó egyik legnagyobb előnye, hogy nem fogja közre a készüléked, legyen az bármekkora méretű. Így könnyedén csatlakoztathatsz hozzá egy autós töltőt is, hogy az utad végéig kitartson veled a telefonod.

  • Mágneses tartás, melynek köszönhetően nem számít a telefonod mérete, mindegyikkel kompatibilis
  • A csomag tartalmazza a ragadós műszerfali párnát, amely maximális szilárdságot biztosít
  • Kicsi, kompakt kifinomult design, gömbcsuklóval ellátva, hogy 360°-ban belásd a készüléked
  • A mágnes nem okoz problémát a telefon navigációs rendszerében, az iránytűjét azonban ideiglenesen megzavarhatja