iOttie iTap Mini Magnetic Vent Mount Smartphones

7.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Sokszor váltasz autót napközben a munkádból vagy az életviteledből kifolyólag? Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan autós tartó, ami még a zsebedben is elfér és egy mozdulattal egyik járműből a másikba tudnád pattintani, ahelyett, hogy percekig szenvednél az áthelyezéssel? Az iTap Mini pontosan ezt kínálja neked, pofon egyszerű a használata, a telefonodat viszont 100%-os tapadással tartja.

A kiegészítő az iOtti-tól már jól ismert magas színvonalat hozza, 4 ritkaföldfém mágnesből épül fel, amik magabiztosan tartják meg a készüléked, bármilyen rázós útvonalon is haladsz. A hátsó, gumis csíptető pedig lehetővé teszi, hogy bármilyen vastagságú szellőzőnyílásra helyezhesd, így minden autó típussal kompatibilis.

Ha sokat vezetsz, akkor mindenképpen szükséged van pihenésre is és ezt sokkal pihentetőbb az autón kívül, például egy kávézóban eltölteni. Az iTap Mini autós tartót ilyenkor is érdemes magaddal vinned, hiszen még mobil támasztékként is remekül funkcionál. De akkor sincs ez másképp, ha a műszerfalon szeretnél megnézni egy vicces videót, hogy két fuvar közt kikapcsolódj.

  • Ritkaföldfém mágnesek - biztos tapadás
  • Elfér a zsebedben, támasztékként is használhatod
  • Gumis csíptető – bármilyen vastagságú szellőző nyílásra
  • Kompakt méret, minden okostelefonnal kompatibilis