G4 akkumulátor csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha azt tapasztalod, hogy a készüléked jóval hamarabb lemerül, mint amit eddig megszokhattál vagy rosszabb esetben a hátlap is felpúposodott, akkor javasolt az LG G4 akkumulátor csere.

A cserélendő LG G4 akkumulátor

A telefon egy 3000 mAh-ás kivehető teleppel rendelkezik, mely normál használat mellett átlagosan 1 napig bírja szuflával. Az üzemidő felhasználástól függően eltérhet, így mindenki a saját keze között tudja igazán megtapasztalni. Ha a megszokottnál jóval hamarabb merül a készülék, esetleg a hálózati töltőről vagy a számítógépről való lecsatlakoztatás után azonnal kikapcsol vagy újraindul, akkor gyanús, hogy meghibásodott az akku. A felpúposodást könnyedén tesztelheted, miután a telefon kikapcsolt állapotában kiveszed a telepet. Ilyenkor magad is láthatod, hogy felpúposodott-e, de ha egy sík felületen megpörgetve könnyedén forog, akkor bebizonyosodott, hogy felpúposodott.

Sok helyen árulnak „gyári” aksit, viszont ezek többsége csupán gyári minőségű, de utángyártott alkatrész, melyek élettartama általában jóval alacsonyabb, mint az LG által gyártottaké. Kétes eredetű áru beszerelését nem javasoljuk.

LG G4 akkumulátor csere menete

A készüléknek a legtöbb felsőkategóriás telefonnal ellentétben kivehető az akkuja, így a csere nem igényel komolyabb szervizelési ismeretet, viszont óvatosságra intünk mindenkit! Ha pl. a hátlapot nem megfelelő technikával pattintják le, akkor a tartófülek letörhetnek, ami a hátlap cseréjéhez vezet. A hátlap leválasztása után a kikapcsolt készülék akkumulátorát kivesszük, majd helyére illesztjük az újat. Végezetül felpattintjuk a hátlapot és készen is van az akku csere. A folyamat kb. 5 percet vesz igénybe.

Pro tipp

  • Több alkalmazás segíthet a telep kímélésében és üzemidejének növelésben.
  • Légy óvatos az olyan termékekkel, melyek származási/ beszerzési helye ismeretlen számodra.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10