Mike Galeli JOSS iPhone X tok iPhone X

16.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Nem tudsz dönteni, hogy iPhone X készülékedhez arra pontosan rásimuló tokot válassz vagy inkább egy pénztárca-szerű, elegáns formát? Ne törd tovább a fejed, a Mike Galeli megalkotta a tökéletes kiegészítőt, ami mindkét verziót magában foglalja, és úgy variálod, ahogy éppen a reggeli kávé mellett kedved van.

A tökéletesen megmunkált, bőrből készült karcálló iPhone X tok két részből áll, melyek mágnessel akár egyként is funkcionálnak aszerint, hogy te hogy döntesz – csak egy mozdulatodba kerül. A készülékre ráhajtható verzió praktikus lesz neked, amikor semmi kedved pénztárcát is hordani a zsebedben, mivel több bankkártya számára is van hely benne.

Otthon viszont nem kell folyton nyitogatnod a fedőrészt, egyszerűen leválasztod a belső tokot a mágnesről és kényelemesen netezhetsz a kanapén. Ha ehelyett inkább videót néznél a telefonodon, a beépített támasztékkal se perc alatt megfelelő pozícióba helyezheted, és már indulhat is a film.

  • Eredeti, kézzel készített bőr iPhone X tok
  • Könnyű hozzáférés a gombokhoz
  • 2in1 forma - belső, különválasztható tok, amely mágnessel illeszkedik
  • Kompatibilis: iPhone X