Mike Galeli MARC iPhone X tok iPhone X

13.990,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Kifinomult külső hasznos extrákkal, ez a MARC karcálló iPhone X tok. A kiegészítő precíz, kézzel készített munka eredménye, amit a valódi bőr anyaghasználat tesz igazán elegánssá. Emellett viszont még távolról sem mondható egyszerű design elemnek, mivel a Galeli a praktikumra is komoly figyelmet fordított.

A kiegészítő mágnessel záródik, egy mozdulattal kinyithatod vagy becsukhatod, de akár mobil támasztéknak is használhatod a beépített tartónak köszönhetően. A belsejében extraként kártyatartó is ki lett alakítva, tehát akár még pénztárcaként is funkcionál, ha nincs kedved azt is magaddal cipelni.

Az iPhone X kényes modell, könnyen törik és nem olcsó mulatság a javítása. A gyártó viszont erre is gondolt, mivel a karcálló iPhone X tok belsejébe egy olyan keretet épített, ami pontosan illeszkedik a telefonhoz, így tökéletes biztonságban tartja azt anélkül, hogy esélye lenne kicsúszni belőle.  

  • Kézzel készített tok, valódi bőr felhasználásával
  • Karcálló iPhone X védelem
  • Beépített tartó keret a tökéletes illeszkedéshez
  • Kompatibilis: iPhone X