SC Magnetic Car Holder Smartphones

2.990,- Ft
5.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Vezetés közben elengedett kormánnyal telefonálni nem csak szabályellenes, hanem veszélyes is. Sokkal kényelmesebb és biztonságosabb megoldást jelent, ha az autót felszereled egy minőségi autós telefontartóval és abban használod a készüléked. A Magnetic Holder erre kínál egy remek lehetőséget.

Az autós tartó egyszerűségével és remek használhatóságával vonja magára a figyelmet. A dolgod mindössze annyi, hogy vagy a telefonod hátlapjára tapasztod, vagy a hátlapja és tokja közé illeszted a mágneses tapadókorongot. A kiegészítő második részét az autód szellőzőnyílásába csiptetheted és már használhatod is.

Erős és megbízható anyaga hosszú élettartamot sugall, így ha beszerzed, sokáig nem fog fájni a fejed autós tartó után. A kiegészítő elején található rugalmas gömb 360°-ban forog, hogy bármilyen szögből megfelelően lásd a készüléked. Extra kemény nyaka csillapítja az autó által telefonra mért rezgéseket, így bukkanós utakon sem kell attól tartanod, hogy a készülékedben kár keletkezik. Ráadásul a mobilok alján és tetején lévő csatlakozók teljesen szabadok maradnak, így az autós tartóban is bátran rádughatod a készüléked egy autós töltőre.