Galaxy A3 (2015) előlapi kamera csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a megszokottnál rosszabb minőségű képeket készít az előlapi kamera, akkor az újra szoftverezés megoldást nyújthat, ha nem, akkor a Samsung Galaxy A3 előlapi kamera csere oldhatja meg a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy A3 előlapi kamera

A Galaxy A3 5 megapixeles előlapi kamerájával jó minőségű selfie-ket lehet készíteni, azonban előfordul, hogy a képek minősége romlik. Ha ezt tapasztalod Te is, akkor érdemes ellenőrizned az előlap tisztaságát, hogy nem szennyeződött e az előlapi kamera előtti rész. Ezt követően érdemes letesztelni a hátlapi kamerát egy-egy kép elkészítésével, hogy változatlan-e a képek minősége, hiszen gyakran az előlapi kamera meghibásodásáért a hátlapi kamera meghibásodása a felelős.

Ha nagyobb mechanikai sérülés érte a készüléket, akkor előfordul, hogy maga az előlapi kamera vagy a szalagkábele rongálódik, így csak a csere orvosolhatja a problémát.

Gyakori eset, hogy „gyári” alkatrészként árulnak olyan alkatrészeket is, ami csupán gyári minőségű utángyártott alkatrészek, ezekkel érdemes óvatosnak lenni. Mi kizárólag a Samsung által gyártott alkatrészeket áruljuk és ezeket szereljük be a készülékbe!

Samsung Galaxy A3 előlapi kamera cseréjének folyamata

Első lépésként leválasztjuk a hátlapot és a hátlaphoz ragasztással rögzített fém középkeretet. Így férünk hozzá a Galaxy A3 előlapi kamerájához és belső alkatrészeihez. A meghibásodott kamera szalagkábelét lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd kiszereljük. A helyét átveszi az új, gyári Samsung Galaxy A3 előlapi kamera, melyet csatlakoztatunk az alaplaphoz, majd visszaszereljük a fém középkeretet és az ahhoz rögzített hátlapot. A ragasztó száradási ideje miatt a teljes szervizelés kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Előfordulhat, hogy a hátlapi kamera meghibásodása hatással van az előlapi kamerára is és fordítva.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10