Galaxy S3 mini kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S3 mini kijelzője két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből. Általában leejtés vagy ütődés során sérül. Ilyenkor az érintőüveg betörik és az esetek többségében az LCD kijelző sértetlen marad. Ritkábban ugyan, de előfordulhat ennek fordítottja is. Sajnos minden esetben a teljes kijelző cseréje szükséges.

A Samsung Galaxy S3 mini kijelzője - ahogyan az nevéből is adódik - az S3 "kistestvére". A 480*800 felbontású, 4"-os Super AMOLED kijelző védelmére érdemes edzett üveg kijelzővédő fóliát vásárolni és így megóvni azt az esetleges karcolásoktól, repedésektől.

A cserélendő Samsung Galaxy S3 mini kijelző

Extrém esetekben előfordulhat, hogy a Samsung Galaxy S3 mini kijelzője szoftveres meghibásodás okán válik üzemképtelenné, ez azonban kevésbé jellemző. Az általános statisztikai adatok azt igazolják, hogy az alkatrészt leginkább a fentiekben már említett fizikai behatások következtében rongálódik. Ilyen esetekben a kijelző két része - az érintőüveg és az LCD - egyaránt sérülhetnek, de a leggyakoribb a Samsung Galaxy S3 mini érintőüveg repedése, törése.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S3 mini készülék kijelzőjének cseréje értelemszerűen a telefon kikapcsolásával kezdődik. Ezek után óvatosan eltávolítjuk a Samsung Galaxy S3 mini hátlapját, SIM és micro SD kártyáit, majd ezt követően a középső műanyag keretet és a kártyaolvasók, valamint a készülék gombjainak szalagkábelét húzzuk ki az alaplapból. Miután az alaplapot és LCD szalagkábelét is eltávolítottuk, elvégezzük a Samsung Galaxy S3 mini kijelző cseréjét.

Pro tipp

  • Samsung Galaxy S3 mini készülékünk kijelzőjét igyekezzünk védőfóliával megóvni a sérülésektől!
  • A repedt Samsung Galaxy S3 mini kijelzője akár sérülésveszélyes is lehet
  • Szerelésnehézségi szint: 6/10