Galaxy S5 mini akkumulátor csere 4.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátora esetében is természetes jelenségnek mondható az akkumulátor élettartamának csökkenése. Hibajelek: a készülék a töltő csatlakoztatásakor bekapcsol, azonban annak eltávolítását követően azonnal kikapcsol. Ha készülékünk a szokásosnál gyorsabban merül le, illetve alacsony töltöttségi szint esetén figyelmeztetés nélkül kikapcsol vagy újraindul.

A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátora teljesítményét vizsgálva úgy tűnhet, hogy az előző modellekéhez képest visszalépést mutatott a Samsung, a helyzet azonban nem ennyire egyszerű. Bár üzemidejét tekintve valóban alulmúlja elődjei teljesítményét, ne feledjük el, hogy az S5 és az S5 mini energiaigénye magasabb, mint az elődmodellekéi.

A cserélendő Samsung Galaxy S5 mini akkumulátor

A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátorának cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék áramforrása már nem képes ellátni a telefont a mindennapi működéshez elegendő energiamennyiséggel. Ilyenkor a következőket tapasztalhatjuk: Samsung Galaxy S5 mini akkumulátorunk töltöttsége több órányi hálózatra való csatlakozást követően sem haladja meg a 30%-nyi töltöttséget, illetve rosszabb esetben a hálózatról való lecsatlakoztatást követően a készülék azonnal kikapcsol. Ha a Samsung Galaxy S5 mini akkumulátora deformálódik, ne habozzunk szervizhez fordulni az akkumulátor cseréjével kapcsolatban!

A szerelés menete

Szerelés szempontjából a Samsung Galaxy S5 mini akkumulátora az előző készüléktípusokéhoz viszonyítva mit sem változott. Az alkatrész cseréjéhez még mindig elegendő annak hátlapját eltávolítani és már hozzá is férhetünk a meghibásodott Samsung Galaxy S5 mini akkumulátorához. Az alkatrész cseréje nagyjából 10 percet vesz igénybe, a folyamat szervizünkben megvárható és egy kávé mellett figyelemmel kísérhető.

Pro tipp

  • A Samsung Galaxy S5 mini akkumulátor élettartama növelhető, ha odafigyelünk a különböző appok energiahasználatára.
  • Szerelésnehézségi szint: 2/10