Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az akkumulátor cseréje akkor indokolt, ha a készülék folyamatosan kikapcsol vagy újraindul a töltőről való lecsatlakoztatás után. A problémát a Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor csere oldhatja meg.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor

Az S5 akkumulátorával ellentétben a Galaxy S6 Edgel Plus akkumulátora már beépített, így nincs lehetőség a gyors és egyszerű otthoni cserére. A hátlapot a gyárban ragasztással rögzítették a középkerethez, valamint „mélyebbre” került az akkumulátor, ezért szakszervizben érdemes elvégeztetni a cserét. A telep egyébként 3000 mAh-ás, mely üzemideje normál használat mellett kb. egy nap, míg folyamatosan, intenzíven használva akár 5-6 óra alatt is lemeríthetjük az erőforrást. Az üzemidőt különböző szoftveres megoldásokkal akár növelni is lehet.

A Samsung Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor cseréjére akkor van szükség, ha a készülék hálózati adapterről vagy USB kábelen keresztül a számítógépről töltve üzemel, lecsatlakoztatást követően viszont hirtelen kikapcsol. Esetenként az is előfordulhat, hogy a készülék csupán 10-30%-nyi töltést vesz fel, illetve ebben az intervallumban kikapcsol, újraindul. Ha ezeket tapasztalod Te is, akkor javasoljuk az Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor cserét.

Sok helyen árulnak „gyári” akkumulátort, de ezek többsége csupán gyári minőségű utángyártott alkatrész, amit érdemes óvatosan kezelni. A nálunk szervizelt készülékekbe csak a Samsung által gyártott akkumulátorokat szereljük be a készülékekbe!

Samsung Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor csere menete

A Samsung Galaxy S6 Edge Plus akkumulátor cseréhez legelőször el kell távolítani a középkerethez ragasztott hátlapot. Ezt követően néhány csavar eltávolításával kivehetjük a fém középkeretet, ezáltal hozzáférünk az akkumulátorhoz. Egy vékony, műanyag eszköz (pl.: pengető) segítségével óvatosan leválasztjuk az akkumulátort a helyéről. A Samsung által gyártott (!), hibátlan akkumulátor beszerelése és csatlakoztatása után következhet a középkeret visszacsavarozása és a hátlap ragasztása, melynek száradási ideje miatt a teljes szervizelési idő kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •         Az akkumulátor üzemidejének növelésére több hasznos tippet olvashatsz az interneten
  •         Ne használj olyan akkumulátort, melynek beszerzési helye ismeretlen számodra. Egy felpúposodott vagy felrobbant akkumulátor ugyanis nagyobb mértékű kárt okozhat a készülékben, mint amennyit spórolhatsz rajta.
  •         Sokan árulnak „gyári” akkumulátort, de ezek többsége csupán gyári minőségű, ami nem ugyanaz, mint amit maga a Samsung gyárt!
  •         Szerviznehézségi szint: