Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készüléked nem reagál a bekapcsoló gomb megnyomására, a Galaxy S7 bekapcsoló szalagkábel cseréje válik indokolttá. Önmagában a gomb csak nagyon ritkán hibásodik meg.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábel

A Samsung Galaxy S7 készülék ki és bekapcsolásáért felelős gomb és a készülék alaplapja (agya) közötti kapcsolat a bekapcsoló gomb szalagkábele által valósul meg, ami meghibásodása esetén nem közvetíti a készülék ki- és bekapcsolásának jelét az alaplapnak, így a készülék nem reagál a gomb megnyomására. A szalagkábel meghibásodását beázás vagy nagyobb ütésből, nyomásból fakadó szakadás idézheti elő. Ebben az eseten a Samsung Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábelét ki kell cserélni.

Samsung Galaxy S7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere menete

Első lépésként a Galaxy S7 hátlapját kell eltávolítani, melyet a gyárban egy speciális ragasztóval rögzítettek a középkerethez. Ezt követően a vezeték nélküli töltő modul, az antennamodul és a hangszóró modul kiszerelése után férünk hozzá a Galaxy S7 belső alkatrészeihez. Itt az alaplapról lecsatlakoztatjuk a bekapcsoló gomb szalagkábelét, majd kiszereljük. Az új alkatrész beszerelése és csatlakoztatása után kezdődhet a Galaxy S7 összeszerelése. A hátlap új ragasztásának szilárdulási ideje kb. 2-3 óra, így a teljes szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Óvjuk a Galaxy S7-et a beázástól, valamint a nagy fizikai erőhatásoktól.
  • Szerviznehézségi szint: