Galaxy S9 Plus akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Galaxy S9 Plus-nak egy napot könnyedén ki kell bírnia töltés nélkül. Ha ennél rövidebb idő alatt lemerül, akkor bekövetkezett az elkerülhetetlen. Érdemes minél hamarabb megoldanod meg a problémát szervizünk segítségével. Szerviztechnikus kollégáink még aznap életet lehelnek a készülékedbe.

A Galaxy S9 Plus akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Az akkumulátor az az alkatrész, aminek problémáját sajnos nem lehet könnyen beazonosítani.
  • Természetesen vannak egyételmű jelek, ha már 1-2 éve használod a készüléked, több mint 500 ciklus van benne, várható az üzemidő csökkenése.
  • Ha töltőre csatlakoztatva a készüléked nehezen tölt, csak egy bizonyos százalékig veszi fel a töltést, vagy 20-30%-nál kikapcsol, nem lehetsz biztos az akkumulátor hibájában, így érdemes kivizsgálni a készüléket, még a hibásnak vélt alkatrész cseréje előtt.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Smart Clinic-ben csak olyan alkatrészekkel dolgozunk, amelyeket mi is szívesen építenénk be a telefonunkba. Az új akkumulátor egyszer sem használt, nem romlik majd 4-5 hónap után az üzemidő. Amint cseréltük az alkatrészt, a telefon ismét egész nap bírja majd.

Miért válasszalak titeket?

  • Készleteink mindig feltöltöttek, így nagyon ritkán fordul elő, hogy olyan alkatrészt kellene cserélnünk ami nincs egyik raktárunkban sem. Ha mégis ilyen fordul elő, külföldről a lehető leggyorsabban beszerezzük.
  • A szakmában eltöltött évek alatt rengeteg beszállítót ismertünk meg, csak olyanokkal dolgozunk, akik megbízhatóak.