Samsung Galaxy S8 kijelzővédő fólia Galaxy S8

5.990,- Ft
Válassz típust!
Átlátszó
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Mikor ajánlott üvegfólia a telefonra? Azt szoktuk mondani, lehetőleg még a Galaxy S8 első bekapcsolása előtt. Nagyjából addig garantált, hogy üvegfólia nélkül nem karcolod, horzsolod össze a kijelzőjét, utána pedig minden egyes nap, minden egyes miniatúr hajszálkarccal megrövidül, nem csak a készülék élete, de az értéke is. 

A Baseus 3D üvegfóliája az egész előlapot lefedi. Nem csak azt a részt, ahol a hatalmas OLED panel elterül, a szenzorokat is védi. Sokan attól félnek, hogy az üvegfólia felhelyezése után a kijelző tapintása, érzékenysége megváltozik. Szeretnénk megnyugtatni, ez nem fordul elő. Tulajdonképpen észre sem fogod venni, hogy rajta van. A Baeeus remek márka, számos nagyszerű kiegészítővel, a Galaxy S8 üvegfóliát is bátran ajánljuk.

  • Felhelyezése nem bonyolult, de ajánlott kollégáink segítségét kérni.
  • Tökéletes tisztaságú, nem zavarja az OLED panel megjelenését
  • A 3D üvegfólia tartása erős, hosszú napokon keresztül védi a készüléket. Ugyanakkor egyes tokok befolyásolhatják ezt, sőt van olyan tok, amivel nem kompatibilis a kiegészítő. Erről érdeklődj kollégáinknál. 
  • A csomag összesen 2 darab üvegfóliát tartalmaz!
  • Üvegfólián túl számos érdekes és hasznos Galaxy S8 kiegészítőt találsz webshopunkban. Kattints, és válogass!
  • Kompatibilis: Galaxy S8