Ultra Thin Wallet Book iPhone 8/7/6s/6 tok iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6

19.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A legtöbb napot végig kell rohannod a héten, hogy mindenhova időben odaérj? Ráadásul ezt a kényelmetlen helyzetet még az is tetőzi, hogy alkalomadtán otthon felejtesz egy-egy iratot, esetleg a készpénzt? Az Ultra Thin Wallet Book iPhone tokkal, ha még időt nem is tudsz spórolni, de kényelmesebben töltheted el a rázós mindennapjaidat.

A praktikus iPhone tok elejét valódi bőr borítja, aminek köszönhetően elsőre talán meg sem tudnád különböztetni egy igazi pénztárcától. A telefonodat a tok jobb oldalába tudod becsúsztatni, a kiegészítő bal oldalában pedig a kártyáidnak, és készpénzednek találsz helyet. Jó hír, hogy mivel a tok alul teljesen kivágott, így nem csak az iPhone 8/7, hanem az iPhone 6s/6 tulajok is élvezhetik a Wallet Book egyedülálló kényelmét. Ráadásul a puha belső anyaga a telefon hangerő- és bekapcsoló gombján is végighúzódik, így azokat sem kell féltened attól, hogy idővel lecsiszolódnak, elkophatnak.

Habár a tok védelmet nyújt a telefonod képernyőjének is, mégis ez a legérzékenyebb alkatrésze a készüléknek, így érdemes egy kijelzővédő üvegfóliával ellátnod.

  • A piacon kapható egyik legvékonyabb Wallet típusú tok
  • Külsejét bőr borítja, belsejét puha anyag fedi
  • Elegáns, minőségi és tartós kivitel
  • Kompatibilis: iPhone 8/7/6s/6