SwitchEasy Flash iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

8.990,- Ft
Válassz típust!
Blue
Space Gray
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Természetes, hogy a telefonodon lévő személyes tartalmak érzelmi kötődést váltanak ki belőled. Mivel a legtöbb ismerősöddel is ennek segítségével tartod a kapcsolatot, így olyan kiegészítő illeti, amely megbízható védelmet jelent a számára.

Ha egy könnyed, de praktikus iPhone 8/7 tokra vágysz, ideális választás lehet számodra a SwitchEasy Flash. Minimalista egyszerűségével gyönyörködtet, hátoldala teljesen átlátszó, a telefon oldalán végighúzódó védőréteg pedig kiemelten védi az iPhone oldalgombjait.

A Flash 360°-ban véd a kisebb ütődésektől, karcálló rétege pedig elhárítja a kulcsokkal és élesebb eszközökkel indított támadásokat is. Elegáns, fémes burkolata visszafogott, súlya elhanyagolható, zsebben, táskában könnyedén elfér.

Ne felejtsd el, hogy a tok elhanyagolhatatlan kísérője egy ütés- és karcálló üvegfólia, amely az iPhone kijelzőjét védi.

  • Lány, ütéselnyelő TPU
  • Rendkívül könnyű és elegáns fémes króm szerkezet
  • 360°-ban körbeöleli a készüléket
  • Illeszkedése tökéletes, kivágásai pontosak
  • Kompatibilis: iPhone 8/7