iPhone XR szerviz - Árlista

iPhone XR kijelző csere

iPhone XR kijelző csere

Összetört a telefonod kijelzője vagy már teljesen elborítják a karcolások és használni sem tudod? Az alkatrész cseréjével kollégáink már másnapra felfrissítik a készüléked.
iPhone XR akkumulátor csere

iPhone XR akkumulátor csere

Szükséged lehet az akkumulátor cseréjére, ha készüléked az elvártnál gyorsabban merül, esetleg már órákat sem bír ki töltés nélkül. Szervizünkben válogatott alkatrészt építünk a hibás helyébe.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone XR hátlap csere

iPhone XR hátlap csere

Készüléked hátlapját karcok, repedések csúfítják el vagy teljesen összetört? A Smart Clinic-ben garanciával, akár egy napon belül kicseréljük neked.
Az iPhone XR 2018 szeptemberében mutatkozott be a nyilvánosság előtt, egyebek mellett vibráló színeivel és a teljes képernyős élményt nyújtó "Liquid Retina" LCD kijelzőjével. Ez utóbbi azonban egy ütésálló tok és kijelzővédő fólia nélkül rendkívül könnyen karcolódik, sérül és sajnos ugyanez a helyzet a készülék üvegborítású hátlapjával is. Szervizünkben azonban képzett kollégák tudják vállalni az iPhone XR kijelző és hátlap cserét, így telefonod egy napon belül ismét friss külsővel fog a kezedbe kerülni. A készülék akkumulátora akár másfél órával is meghaladja az iPhone 8 teljesítményét, bizonyos idő után azonban elkerülhetetlenül "elfárad" és cserére lesz szüksége. Munkatársainkhoz ebben az esetben is nyugodtan fordulhatsz, ahogy bármilyen más iPhone XR meghibásodás esetén. A Smart Clinic szervizeiben nem csak perifériás javításokat tudunk elvégezni, munkatársaink az alaplapi gondokat is képesek orvosolni. Telefonod beázása esetén pedig ultrahangos tisztítás segítségével igyekszünk minimalizálni az oxidáció miatt keletkező hibákat és ha szükséges, további javítási munkákat is elvégzünk rajta.