iPhone XS Max szerviz - Árlista

iPhone XS Max kijelző csere

iPhone XS Max kijelző csere

Ha a telefonod kijelzőjét karcok borítják, esetleg össze is tört és/vagy nem érzékeli az érintést, akkor mindenképp szükség lesz az alkatrész cseréjére. Szerviz technikus munkatársaink fél-egy napon belül el is végzik a szükséges javítást.
iPhone XS Max akkumulátor csere

iPhone XS Max akkumulátor csere

Meguntad, hogy készüléked folyton lemerül, órákat sem bír ki anélkül, hogy tölteni kellene? Szervizünkben egy teljesen új, gyári minőségű alkatrésszel végezzük el az akkumulátor cseréjét.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone XS Max hátlap csere

iPhone XS Max hátlap csere

Készüléked hátlapjának cseréje abban az esetben indokolt, ha azon repedések, törések keletkeznek, illetve már zavaró mértékben borítják el karcolások. A Smart Clinic szervizeiben akár egy napon belül elvégezzük neked a javítást.
Az iPhone XS Max a 6,5 hüvelyk képátlójú Super Retina OLED kijelzőjével az eddigi legnagyobb képernyős telefon, amit az Apple valaha bemutatott. A készülék természetesen nem csak ennyiben múlja felül elődjeit, A12 Bionic processzora az eddigi legkomolyabb teljesítményt nyújtja, de a hátlapon található duál kamera is több izgalmas fejlesztést kapott. Nem hiányozhat a modellből a vezeték nélküli töltés lehetősége sem, amihez az iPhone X-nél akár másfél órával többet bíró aksi is csatlakozott. Az újdonságok között azonban a törhetetlen felépítés nem bújik meg, így nagyon hamar iPhone XS Max kijelző cserére vagy a hátlap javítására lehet szükség egy megbízható tok hiányában. A fejlettebb akkumulátor is veszít a teljesítményéből pár éven belül, így ez az alkatrész is cserére szorulhat. Egy óvatlan pillanatban a készülék beázhat, a nedvesség pedig sem az alaplapnak, sem az alkatrészeknek nem tesz jót. Szervizeinkben azonban minden meghibásodásra találunk megoldást, perifériás és alaplapi javításokkal is fordulhatsz hozzánk.