iPhone XS szerviz - Árlista

iPhone XS kijelző csere

iPhone XS kijelző csere

Az iPhone XS kijelző csere abban az esetben indokolt, ha rajta mélyebb karcolások jelennek meg, megreped vagy eltörik. Szervizünkben kollégáink akár másnapra elkészülnek a javítással, a cserére garanciát is vállalunk.
iPhone XS akkumulátor csere

iPhone XS akkumulátor csere

Akkumulátor cserére akkor lehet szükséged, ha a telefonod üzemideje rohamosan csökken, már órákat sem bír ki töltés nélkül vagy például minden előjel nélkül kikapcsol. Szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrésszel helyettesítik a hibás akkumulátort - telefonodat akár egy napon belül vissza is kapod.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
iPhone XS hátlap csere

iPhone XS hátlap csere

Ha az iPhone XS hátlapját már elborítják a karcok, esetleg megtört, deformálódott, javasolt szervizhez fordulni az alkatrész cseréjére. Kollégáink garanciával végzik el neked a szükséges javítást.
A 2018-ban bemutatott iPhone XS bár formailag nem sok újdonságot mutat elődje, az iPhone X-hez képest, teljesítményben már több izgalmas fejlesztést rejt magában, többek között az A12 Bionic processzornak köszönhetően. Amiben viszont keveset lépett elő az Apple, az a készülék sérülékenysége, az eddigi legrugalmasabb OLED kijelző ellenére is - ami bár komolyabb ellenállást ígér a karcokkal szemben, egy nagyobb esést nem sok eséllyel fog túlélni a telefon horzsolások és törés nélkül. Ugyanez a helyzet a prémium érzetet keltő, ugyanakkor szintén igencsak törékeny üvegborítású hátlappal is. Szerencsére szervizünkben mindkét alkatrész cseréjére van lehetőség, hogy az iPhone XS ismét eredeti fényében tündököljön. Kollégáinkhoz ezeken a problémákon kívül is fordulhatsz, bármilyen meghibásodást észlelsz a készülékeden - legyen az szoftveres vagy hardveres gond. Beázás esetén például rendkívül fontos minél előbb felkeresned a Smart Clinic-et, hogy elkerüld a komoly anyagi károkkal járó hibákat, amiket a nedvesség okozta oxidáció idéz elő.