Ascend P7 szerviz - Árlista

Ascend P7 kijelző csere

Ascend P7 kijelző csere

A Huawei Ascend P7 kijelzője legtöbb esetben leejtés miatt sérül. A kijelző kétféleképpen rongálódhat. Általában az érintőüveg, ritkább esetekkor pedig az LCD sérül. Azonban az említett két alkatrész kizárólag együtt javítható, ezért ilyenkor Huawei Ascend P7 készülékünk teljes kijelzőjének cseréjére van szükség.
Ascend P7 akkumulátor csere

Ascend P7 akkumulátor csere

Az okos telefonok akkumulátorának teljesítménye idővel töredékére csökken. Amennyiben a készülék extrém gyorsan merül le, 10-30%-os töltöttségi szinten újraindul, esetleg kikapcsol, illetve ha csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, lecsatlakoztatva pedig azonnal kikapcsol, a Huawei Ascend P7 akkumulátor cseréje indokolt. A cserét zsúfoltabb napokon is fél-egy nap alatt elvégezzük.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Ascend P7 micro usb csatlakozó csere

Ascend P7 micro usb csatlakozó csere

A Huawei Ascend P7 micro USB csatlakozója leggyakrabban beázáskor megy tönkre. A csatlakozó nem tud kapcsolatot létesíteni az aljzat és a kábel között. Előfordul, hogy a micro USB csatlakozó széle ütődés következtében deformálódik. Mivel ez a csatlakozó felelős az USB-n keresztül történő fájlátviteléért és a készülék töltéséért, meghibásodása esetén elengedhetetlen a cseréje.
Huawei Ascend P7 dock átvezető szalagkábel csere

Huawei Ascend P7 dock átvezető szalagkábel csere

A Huawei Ascend P7 abban az esetben szorulhat dock átvezető szalagkábel cserére, ha töltés vagy szinkronizáció során gondok lépnek fel - nehezen vagy nem is működnek ezek a funkciók. Kollégáink garanciával végzik el a javítást.
Ascend P7 hátlap csere

Ascend P7 hátlap csere

A telefon hátlapja bizonyos fizikai hatások alkalmával megrepedhet, esetleg eltörhet. Amennyiben az alkatrész sérül, mindenképpen érdemes kicserélnünk, ugyanis egy törött hátlap felsértheti a készülék akkumulátorát, illetve a használó kezét is.   A hátlap cseréje ragasztással együtt kb. 3-4 órát vesz igénybe.
Ascend P7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ascend P7 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Egy-egy nagyobb esés következtében könnyedén betörhet az Ascend P7 bekapcsoló gombja. Ha esetleg nem látsz külszíni sérülést, de az mégsem érzékeli a nyomást, és egyáltalán nem reagál rá, az Ascend P7 bekapcsoló gomb szalagkábelének cseréje szükséges.
Ascend P7 fülhallgató szalagkábel csere

Ascend P7 fülhallgató szalagkábel csere

Az Ascend P7 fülhallgató szalagkábelének cseréje szükséges, ha a telefonba csatlakoztatott fülhallgató recseg, illetve tompán szól. Ha a készülék fel sem ismeri azt, szinte egyértelmű a probléma oka. Szervizünkben gyorsan, minőségi munkával végezzük a cseréjét.
Ascend P7 hangerő szalagkábel csere

Ascend P7 hangerő szalagkábel csere

Abban az esetben, ha nehezen vagy egyáltalán nem tudjuk a hangerőt emelni vagy csökkenteni, illetve a hangerőszabályzó gombokat beesettnek érezzük, a gomb vagy a gombot működtető szalagkábel meghibásodására gondolhatunk. Ha hasonló problémákat észlelünk, mindenképpen ki kell cserélnünk Huawei Ascend P7 készülékünk hangerőszabályzó gombjait vagy a szalagkábelét.
Ascend P7 csengő modul csere

Ascend P7 csengő modul csere

 A készülék csengőmodul meghibásodásának jele, ha a multimédia tartalmak lejátszása során a telefon néma marad. Ebben az esetben érdemes megvizsgálni, nem lett-e néma módba állítva. Ha megbizonyosodtál róla, valószínűleg ennek az alkatrésznek a cseréje szükséges.
Ascend P7 beszédhangszóró csere

Ascend P7 beszédhangszóró csere

Amennyiben telefonbeszélgetés alkalmával a megszokottnál halkabban, esetleg recsegve, szakadva halljuk beszédpartnerünket, az alsó hangszóró azonban kihangosításkor megfelelően üzemel, valószínűleg Huawei Ascend P7 beszédhangszórója hibásodott meg.
Ascend P7 hátlapi kamera csere

Ascend P7 hátlapi kamera csere

Ha Huawei Ascend P7 telefonunkkal készített fotóink életlenek, homályosak, rosszul fókuszáltak, foltok jelennek meg rajtuk, valószínűleg a készülék hátlapi kamerája hibásodott meg. További hiba, ha a blende nem nyílik ki fényképezéskor. Ilyenkor érdemes meglátogatni szervizünket, ahol hozzáértő munkatársaink elvégzik a Huawei Ascend P7 hátlapi kamerájának cseréjét.
Ascend P7 előlapi kamera csere

Ascend P7 előlapi kamera csere

Az Ascend előlapi kamerája meghibásodására egyértelmű jelek utalnak. Ha a készített képeid zajosak, homályosak és sötét foltokkal borítottak, az előlapi kamera hibájára kell gyanakodnod. Leggyakrabban komolyabb esések, odaverődések után jelentkeznek a fent említett panaszok.
A Huawei Ascend P7 2014. májusában vált a fogyasztók számára is elérhetővé. A gyártó a világ legvékonyabb okostelefonjaként hivatkozott a készülékre. Az ultravékony Ascend P7 formatervezése rendkívül népszerű napjainkban, azonban bizonyos veszélyeket is magában rejt. Minél vékonyabb ugyanis egy készülék, annál könnyebben sérül meg a kijelzője, hiszen az alkatrészre egy esetleges leejtés vagy ütődés során nagyobb mechanikai erőhatás irányul. A készülék házának megbízható tartósságot biztosít a Huawei Ascend kijelzőjén és hátlapján elhelyezett Corning Gorilla Glass 3 üvegburkolat. A Huawei Ascend hátlap cseréje hasonlóan gyakori Huawei Ascend P7 javítási folyamat, mint az Ascend P7 kijelző cseréje, ugyanis az üvegrétegek repedése mindkét alkatrészt egyaránt veszélyezteti. Leginkább beázások vagy egyéb szennyeződések hatására meghibásodhat a készülék bekapcsoló- és hangerő gombja, illetve micro USB csatlakozója is. Ezt a hibát általában a telefon ultrahangos tisztításával javítjuk. Huawei Ascend P7 szervizeinkben gyakori szerelési folyamat továbbá akkumulátor cseréje, mely az ún. "unibody" kialakítás miatt a telefon szétszerelését igényli. A P7 13 MP-es hátlapi kamerája és 8 MP-es előlapi kamerája legtöbbször szoftveres úton hibásodik meg.