Huawei P8 szerviz - Árlista

Huawei P8 kijelző csere

Huawei P8 kijelző csere

A karcos kijelző nem csak esztétikai problémákat jelent, a telefonod anyagi értékét is nagyban csökkenti. Emellett abban sem lehetsz biztos, hogy a törött, karcos kijelző mögött, nem rejtőzik-e komolyabb probléma. Mindenképpen ajánlott elhoznod szervizünkbe a készüléked az említett hibák esetén.
Huawei P8 akkumulátor csere

Huawei P8 akkumulátor csere

Ajánlott a Huawei P8 akkumulátorának cseréje, ha átlagos használat mellett, egy napnál kevesebb ideig bírja ki feltöltés nélkül a készülék. Szervizünkben minőségi alkatrészt építünk a régi meghibásodott helyére!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P8 hátlap csere

Huawei P8 hátlap csere

A készüléked hátlapjának megrepedése, törése, esetleg domborodása nagyobb problémákat is jelenthet, mint gondolnád. Így az esztétikai romlás mellett, egyéb hibák is felléphetnek a készülékedben. Mindenképpen ajánlott elhoznod szervizünkbe a készüléked, hogy megállapítsuk a probléma valós okát.
Huawei P8 micro usb csatlakozó csere

Huawei P8 micro usb csatlakozó csere

A P8 gyakran használt bemeneti portja az USB csatlakozó. Ha csatlakoztattad a töltőkábelt, a telefon mégsem veszi fel a töltést, vagy csak kisebb mértékben, a P8 USB csatlakozója lehet a problémás alkatrész. Szervizünkben gyorsan és minőségi munkával vállaljuk a cseréjét.
Huawei P8 dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P8 dock átvezető szalagkábel csere

Nem tudod használni a készüléked, mert egyszerűen nem akar tölteni? Lehetséges, hogy a dock átvezető szalagkábel hibásodott meg, amit kollégáink akár már egy napon belül kicserélnek neked.
Huawei P8 hátlapi kamera csere

Huawei P8 hátlapi kamera csere

A Huawei P8 hátlapi kamera problémájának egyértelmű jele, hogyha a készített képeid homályosak, foltokkal borítottak esetleg zajosak. Mivel a probléma sokrétű lehet, így előfordulhat, hogy a javításához nem szükséges az alkatrészt eltávolítanunk. Biztosat csak helyben tudunk mondani, így ajánlott elhozni hozzánk a készüléked!
Huawei P8 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P8 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha kevésbé érzékel a bekapcsoló gomb, esetleg egyáltalán nem reagál a nyomásra, emellett feltűnő hangot ad ki, elképzelhető, hogy elromlott a P8 bekapcsoló szalagkábele. Leggyakoribb eset, hogy megtörik, illetve elszakad az adott alkatrész. Szervizünkben elvégezzük a cseréjét.
Huawei P8 fülhallgató szalagkábel csere

Huawei P8 fülhallgató szalagkábel csere

Ha a P8 készülékedbe csatlakoztatott fülhallgatót nem ismeri fel a készülék, és továbbra is a csengőhangszóróján keresztül szólaltatja meg az adott tartalmakat, a fülhallgató szalagkábelének meghibásodására kell gyanakodnod.
Huawei P8 előlapi kamera csere

Huawei P8 előlapi kamera csere

A kamera meghibásodását egyértelműen visszatükrözik a készített képek. Hibajel, ha a fotók zajosak, sötét és homályos foltokkal borítottak, vagy ha teljesen sötétek. A problémára megoldást jelenthet, egy alapos tisztítás, ha ez nem segít, magát az alkatrészt kell cserélnünk.
Huawei P8 csengő modul csere

Huawei P8 csengő modul csere

A meghibásodott csengőmodul alig hallhatóan, tompán, esetleg sercegő hangon szólal meg. Nagyobb a baj, ha teljesen néma marad. Szervizünkben kivizsgáljuk a probléma okát és cseréljük a hibás alkatrészt, ha szükséges.
Huawei P8 beszédhangszóró csere

Huawei P8 beszédhangszóró csere

Ha telefonhívás során nem hallod a beszélgetőpartnered, pedig nem állítottad át a telefonodat kihangosított üzemmódra, a készülék beszédhangszóró meghibásodására kell gondolnod. Szervizünkben megvizsgáljuk a probléma pontos okát, és ha szükséges, kicseréljük a hibás alkatrészt.
A 2015 áprilisában bemutatott Huawei P8 megtartotta előző generációjának megnyerő vékony kivitelét, mindösszesen 6,4 milliméter vastagságú, súlya pedig alig több, mint 140 gramm. A belső hardverezését sokkal könnyebben mérhetőbb változások érintették, nyolcmagos processzora erős teljesítményt nyújt, a hátulsó 13 megapixeles és elülső 8 megapixeles kamerája pedig a telefon multimédiás vonalát erősíti. Viszonylag tartós, fém házba ültették a készüléket, amely kívülről exkluzív hatást kelt. Sajnos a fém keret könnyen karcolódik, megfelelő tok nélkül hamar megjelenhetnek rajta az esztétikai szempontból komoly hátrányokat jelentő horzsolódások, karcolódások. Ezeknél is nagyobb problémát jelent a Huawei P8 kijelzőjének törése, repedése, amelynek javítása az egyik leggyakoribb szervizelési eljárásunk. Ahogy az összes többi okostelefonnál, úgy a Huawei készülékek akkumulátorai is egy idő után elfáradnak, majd felpúposodnak, így belülről feszítve szét a telefon vázát.