Huawei P9 szerviz - Árlista

Huawei P9 kijelző csere

Huawei P9 kijelző csere

A képernyő meghibásodása lehet felületi, amely csak esztétikai hátrányt jelent, de lehet komolyabb is, ami által teljesen elsötétül és érzéketlenné válik a hibás alkatrész. Szervizünkben gyorsan és megbízhatóan cseréljük a törött, karcos kijelzőt egy új minőségi darabra.
Huawei P9 akkumulátor csere

Huawei P9 akkumulátor csere

A Huawei P9 akkumulátor cseréjére abban az esetben van szükség, ha a készülékedet naponta többször, akár három alkalommal is töltőre kell csatlakoztatnod. Szervizünkben terheltségtől függően, gyorsan cseréljük a hibás alkatrészt!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P9 USB csatlakozó szalagkábel csere

Huawei P9 USB csatlakozó szalagkábel csere

A Huawei P9 usb szalagkábelének meghibásodására utaló jel, ha a csatlakoztatott töltőkábelen keresztül nem veszi fel a kellő mennyiségű energiát a készülék. Ha időközönként tölti csak, elmozdulhatott az alkatrész. Porosodás esetén, egyáltalán nem érintkezik vele.
Huawei P9 dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P9 dock átvezető szalagkábel csere

A dock átvezető szalagkábel cseréjére olyan esetekben lehet szükség, ha a készüléknél töltési nehézségek lépnek fel - részben vagy egyáltalán nem vesz fel töltést. Szervizeinkben válogatott alkatrészt építünk a meghibásodott helyére, erre pedig garanciát is vállalunk.
Huawei P9 hátlap csere

Huawei P9 hátlap csere

A törött, domború hátlap komoly problémákat jelenthet, ráadásul esztétikai szempontból sem előnyös. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát és a lehető leggyorsabban cseréljük a Huawei P9 hátlapját.
Huawei P9 fülhallgató szalagkábel csere

Huawei P9 fülhallgató szalagkábel csere

A meghibásodott fülhallgató szalagkábel egyértelmű jele, ha a készülékhez csatlakoztatott fülhallgatót nem ismeri fel a telefon. Előfordulhat, hogy felismeri, de a megszólaltatott hang recseg, tompa, esetleg szaggat. Szervizünkben kivizsgáljuk a készüléket, és megbízhatóan javítjuk.
Huawei P9 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P9 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

A bekapcsoló gomb érzéketlensége utalhat a bekapcsoló gomb szalagkábel meghibásodására. Még egyértelműbb jel, ha szemmel láthatóan betört, esetleg kattogó hangot ad ki. Minden esetben ajánlott cserélni a bekapcsoló gomb szalagkábelt.
Huawei P9 hátlapi kamera csere

Huawei P9 hátlapi kamera csere

A Huawei P9 hátlapi duplakamerája remek lehetőséget biztosít neked, hogy jobbnál jobb képeket készíts. Ha az elkészült képeid homályosak, foltosak, az azt jelenti, hogy nem tud fókuszálni a kamera. Ha sötét foltokkal borítottak, vagy porosodott, vagy komolyabban meghibásodott. Szervizünkben kivizsgáljuk, és megoldjuk a problémát.
Huawei P9 előlapi kamera csere

Huawei P9 előlapi kamera csere

A zavaros, rossz minőségű, homályos képek a Huawei P9 előlapi kamera problémájára utalnak. További előforduló hiba lehet a fókuszálás elmaradása, azaz a készített képek homályosak lesznek. Leggyakrabban ütődések következtében jelentkezik a probléma. Szervizünkben cseréljük a hibás alkatrészt.
Huawei P9 csengő modul csere

Huawei P9 csengő modul csere

A csengő modul hibájára utal, ha a készüléken megszólaltatott multimédia és csengőhangok tompán, recsegve, vagy egyáltalán nem szólalnak meg. A probléma okozója lehet porosodás, szoftverhiba, és legrosszabb esetben az alkatrész nem megfelelő állapota is. Szervizünkben pontosan megállapítjuk a hibát és megjavítjuk a készüléket.
Huawei P9 beszédhangszóró csere

Huawei P9 beszédhangszóró csere

A Huawei P9 beszédhangszórójának meghibásodása jelentkezhet abban az esetben, ha hosszú ideje használod a készüléked, nem takarítottad rendszeresen, ezért beporosodott a hangszóró nyílása. Ilyenkor a hangszórót csendesebben, tompábban hallod. Ha leejtetted a készüléked, könnyen lehet, hogy maga az alkatrész tört meg, ilyenkor a cseréje oldja meg a problémát.
Kétséget kizárólag a Huawei az egyik legnagyobb okostelefon gyártó cégek egyike, amelynek a piaci befolyása egyre jelentőségteljesebbé válik. Az P széria telefonjai képviselik a csúcskategóriát a gyártó termékei között, ennek megfelelően, minden évben újabbnál újabb, kiváló specifikációval rendelkező Huawei telefonokat vehetünk kezünkbe. A P9 minden szinten  felülemelkedik előző generációs testvérén, a P8-on. Külső fém váza magabiztosan védi a belső alkatrészeket a kisebb ütődésektől, de, mint ahogy az összes okostelefonnál, sajnos ennek a kerete sem törhetetlen. Hosszabb használat során könnyen karcolódik, impozáns, 5,2 hüvelykes kijelzőjének eltörésének problémájával gyakran találkozunk szervizünkben.