Huawei P10 Lite szerviz - Árlista

Huawei P10 Lite kijelző csere

Huawei P10 Lite kijelző csere

Egy karcos, horzsolt kijelző zavaró. Találkoztunk már olyan esettel, amikor az ügyfelünk a beérkező üzeneteit is alig tudta elolvasni a horzsolódástól. Ráadásul a mélyebb törések mentén már a kijelző sem érzékel, így a telefon gyakorlatilag használhatatlanná válik. Szervizünkben 1-2 órán belül cseréljük a hibás Huawei P10 Lite kijelzőt.
Huawei P10 Lite akkumulátor csere

Huawei P10 Lite akkumulátor csere

A telefonod mindig a legrosszabbkor merül le? Már egy Youtube videót is alig mersz megnyitni, annyira rövid az üzemidő? Ideje ellátogatnod a készülékeddel szervizpontjaink egyikébe. Tapasztalt kollégáink 1-2 órán belül cserélik a Huawei P10 Lite elhasználódott akkumulátorát.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P10 Lite dock modul csere

Huawei P10 Lite dock modul csere

Arra ébredsz, hogy hiába hagyod a telefont a dockon, nem töltött fel az akkumulátor? Vagy éppen a fotók, videók és más tartalmak szinkronizálása nem működik? Ezzel épp a dock lényege vész el, de ha csak a modult kell cserélni, nem kell aggódnod. Egyetlen nap alatt újra visszatérhetsz a normális kerékvágásba.
Huawei P10 Lite dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P10 Lite dock átvezető szalagkábel csere

A dock átvezető szalagkábel cseréje abban az esetben indokolt, ha a készüléket nehezen vagy egyáltalán nem lehet töltésre bírni. Szervizünkben garanciával végezzük el a szükséges javítást.
Huawei P10 Lite hátlap csere

Huawei P10 Lite hátlap csere

Hátlapot abban az esetben érdemes cserélni, ha már fogásra is kényelmetlen, frusztrálnak a mélyebb repedések, vagy kissé deformálódott a ház. Szervizünkben a Huawei P 10 Lite hátlapját 1-2 órán belül elvégezzük.
Huawei P10 Lite hátlapi kamera csere

Huawei P10 Lite hátlapi kamera csere

A kamera meghibásodásával együtt jár, hogy életed legfontosabb eseményeit nem tudod emlékként megőrizni - legyen az családdal, barátokkal töltött idő, de még a munkádban is hátráltathat. Sőt, olyan applikációk funkcionalitását korlátozza, amelyek a kamerádat használják. Szerencsére a sérült, hibás kamera egy napon belül lecserélhető, ha hozzánk hozod be.
Huawei P10 Lite beszédhangszóró csere

Huawei P10 Lite beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró hibája akkor válik nyilvánvalóvá, amikor hiába állítod bárhogyan a telefont, hiába akármilyen fontos a hívás - egyszerűen nem hallod, amit a másik fél mondani akar neked. Emellett befolyásolhatja azt is, hogy rendesen tudod-e lejátszani a médiafájlokat (videókat, zenéket), így a mindennapokban rendkívül idegesítő hibáról beszélünk. Javítása viszont egyszerű.
Huawei P10 Lite bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P10 Lite bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a bekapcsoló gomb szalagkábele megsérül, az legtöbbször csak extrém fizikai behatás vagy beázás következménye lehet. Ekkor viszont komoly gondot okozhat: nagyon megnehezíti, hogy a telefon be- vagy kikapcsold, lezárd vagy szükség esetén újraindítsd, tehát a mindennapokban szinte ellehetetleníti a rendes használatot. Ha nem szoftveres a gond, mi egy nap alatt cserélni tudjuk az alkatrészt.
Huawei P10 Lite előlapi kamera csere

Huawei P10 Lite előlapi kamera csere

Ha a kamerád meghibásodik, megsérül, az összes képed használhatatlan lehet - zavaros, furcsa fényekkel, homályos alakokkal. Ilyenkor nem csak az érdekes, mindennapi dolgokat nem tudod megörökíteni, legfontosabb emlékeidet sem - a családdal, barátokkal töltött pillanatokat, de még a munkádban is akadályozhat. Egy egyszerű cserével viszont helyrehozható a hiba.
Huawei P10 Lite csengő hangszóró csere

Huawei P10 Lite csengő hangszóró csere

Ha azt veszed észre, hogy az ébresztőid nem szólnak (és így fontos eseményekről maradsz le), a hívások egyszerűen nem csengenek (így barátaid, családod esetleg kritikus pillanatokban nem érnek el, kollégáidról nem is beszélve), meglehet, hogy a csengő hangszóród sérült. Ez viszont egyszerű csere: nálunk fél-egy nap alatt meg is újul a készüléked.
Huawei P10 Lite jack csatlakozó csere

Huawei P10 Lite jack csatlakozó csere

A jack csatlakozó hibája idegesítő jelenség - hiszen hiába szól jól a telefonon a hang, hiába jó a füles is, nem tudod együtt használni a kettőt. Okozhatja fizikai sérülés vagy éppen beázás, a lényeg, hogy ilyenkor rá vagy szorítva, hogy fülhallgató nélkül használd a telefont. Mi viszont egy napon belül ki tudjuk neked cserélni a csatlakozót.
A Huawei P10 Lite tulajdonképpen a Huawei P9 Lite minimálisan továbbfejlesztett változata. Hardveres szinten apró különbségek előfordulnak, de külső megjelenésre és anyaghasználatban szinte tökéletesen megegyezik az előzővel. Az alumínium hátlapi borítása nehezen törik, valószínűleg egy-két nagyobb esést is kibír, természetesen horzsolódások és karcolódások meglátszanak majd rajta. Nagyobb nyomás hatására deformálódhat, ilyenkor a Huawei P10 Lite hátlap cseréjét kell elvégeznünk. A kijelzője sokkal törékenyebb a hátlapnál, annak egy kisebb ütődés is elegendő a komolyabb sebesüléshez. A törött kijelző használata erősen korlátozott, szervizünkben lehetőséged van a Huawei P10 Lite kijelző cseréjét elvégeztetni. Gyakori munkafolyamatunk a készülék akkumulátorának cseréje, amit kollégáink biztos kezekkel rövid időn belül elvégeznek. A telefon nem vízálló, sajnos egy kisebb csobbanás is az ultrahangos tisztításig vezetnek. Készleteink mindig feltöltöttek, igyekszünk a lehető leghamarabb megjavítani a készüléked.