Huawei P10 Lite szerviz - Árlista

Huawei P10 Lite kijelző csere

Huawei P10 Lite kijelző csere

Egy karcos, horzsolt kijelző zavaró. Találkoztunk már olyan esettel, amikor az ügyfelünk a beérkező üzeneteit is alig tudta elolvasni a horzsolódástól. Ráadásul a mélyebb törések mentén már a kijelző sem érzékel, így a telefon gyakorlatilag használhatatlanná válik. Szervizünkben 1-2 órán belül cseréljük a hibás Huawei P10 Lite kijelzőt.
Huawei P10 Lite akkumulátor csere

Huawei P10 Lite akkumulátor csere

A telefonod mindig a legrosszabbkor merül le? Már egy Youtube videót is alig mersz megnyitni, annyira rövid az üzemidő? Ideje ellátogatnod a készülékeddel szervizpontjaink egyikébe. Tapasztalt kollégáink 1-2 órán belül cserélik a Huawei P10 Lite elhasználódott akkumulátorát.
Huawei P10 Lite hátlap csere

Huawei P10 Lite hátlap csere

Hátlapot abban az esetben érdemes cserélni, ha már fogásra is kényelmetlen, frusztrálnak a mélyebb repedések, vagy kissé deformálódott a ház. Szervizünkben a Huawei P 10 Lite hátlapját 1-2 órán belül elvégezzük.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Huawei P10 Lite tulajdonképpen a Huawei P9 Lite minimálisan továbbfejlesztett változata. Hardveres szinten apró különbségek előfordulnak, de külső megjelenésre és anyaghasználatban szinte tökéletesen megegyezik az előzővel. Az alumínium hátlapi borítása nehezen törik, valószínűleg egy-két nagyobb esést is kibír, természetesen horzsolódások és karcolódások meglátszanak majd rajta. Nagyobb nyomás hatására deformálódhat, ilyenkor a Huawei P10 Lite hátlap cseréjét kell elvégeznünk. A kijelzője sokkal törékenyebb a hátlapnál, annak egy kisebb ütődés is elegendő a komolyabb sebesüléshez. A törött kijelző használata erősen korlátozott, szervizünkben lehetőséged van a Huawei P10 Lite kijelző cseréjét elvégeztetni. Gyakori munkafolyamatunk a készülék akkumulátorának cseréje, amit kollégáink biztos kezekkel rövid időn belül elvégeznek. A telefon nem vízálló, sajnos egy kisebb csobbanás is az ultrahangos tisztításig vezetnek. Készleteink mindig feltöltöttek, igyekszünk a lehető leghamarabb megjavítani a készüléked.