P10 Plus szerviz - Árlista

Huawei P10 Plus kijelző csere

Huawei P10 Plus kijelző csere

Keresd fel szervizpontjaink egyikét, ha a készüléked kijelzője betört, vagy nem érzékel. Mivel az alkatrész kifogástalan állapota elengedhetetlen a mindennapi használathoz, így ne elégedj meg a kétes hátterű, megbízhatatlan szervizekkel, válaszd a profi megoldást. Huawei P10 Plus kijelzőjét még aznap, 1-2 órán belül kicseréljük!
Huawei P10 Plus akkumulátor csere

Huawei P10 Plus akkumulátor csere

Már egy Youtube videót sem tudsz megnézni, annyira gyorsan merül a készüléked? Ha mindennapi problémád a készülék csökkenő üzemidő, hozd el szervizünkbe telefonod Huawei P10 Plus akkumulátor cserére! Szerviztechnikus kollégáink magabiztos munkával frissítik fel készüléked!
Huawei P10 Plus hátlap csere

Huawei P10 Plus hátlap csere

Legszívesebben már rá sem néznél, annyira karcos a Huawei P10 Plus hátlapja? Egy véletlen leejtést követően deformálódott? Szervizünkben 1 órán belül elvégezzük a Huawei P10 Plus hátlap cseréjét, és a telefonod ismét a régi fényében tündököl majd.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Huawei friss gyártó a mobiltelefonok piacán, a P10 széria hozta el számára a várt sikert. A megjelentetett három telefon legerősebb modellje a P10 Plus, amibe amit csak tudott, belepakolt a gyártó. Ennek örömére egy erős és megbízhatóbb darab lett, ami az árán is megmutatkozik. Örömünkre szolgál, hogy raktárkészleteinket feltölthettük a Huawei P10 Plus alkatrészeiből, így nem okoz gondot szervizünkben a telefon meghibásodásának nagy százalékát már helyben javítani! Leggyakoribb esetben a kijelzője törik, szinte minden meg tudja karcolni. Szerencsére a hátlapja ennél erősebb, nem üvegborítású, mint a kortárs ellenfelei, ritkább esetben tök csak. Akkumulátora 1-1,5 évig bírja, utána rohamosan romlik. A készülék egyedül a testvérei közül megkapta a vízlepergető besorolást, ami nem tévesztendő össze a vízállósággal. A beázott készüléket ultrahangos tisztítóval javítjuk.