P10 Plus szerviz - Árlista

Huawei P10 Plus kijelző csere

Huawei P10 Plus kijelző csere

Keresd fel szervizpontjaink egyikét, ha a készüléked kijelzője betört, vagy nem érzékel. Mivel az alkatrész kifogástalan állapota elengedhetetlen a mindennapi használathoz, így ne elégedj meg a kétes hátterű, megbízhatatlan szervizekkel, válaszd a profi megoldást. Huawei P10 Plus kijelzőjét még aznap, 1-2 órán belül kicseréljük!
Huawei P10 Plus akkumulátor csere

Huawei P10 Plus akkumulátor csere

Már egy Youtube videót sem tudsz megnézni, annyira gyorsan merül a készüléked? Ha mindennapi problémád a készülék csökkenő üzemidő, hozd el szervizünkbe telefonod Huawei P10 Plus akkumulátor cserére! Szerviztechnikus kollégáink magabiztos munkával frissítik fel készüléked!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P10 Plus dock modul csere

Huawei P10 Plus dock modul csere

A dock modul meghibásodása rengeteg kényelemtől foszthat meg - nem tudod kényelmesen szinkronizálni az adataidat, médiafájljaidat, nem tudod úgy tölteni a telefont, ahogy korábban - még bosszantóbb, ha ezt éppen indulás előtt veszed észre. A dock modul cseréjével ez megoldható, és tőlünk egy nap alatt vissza is kapod a hibátlan eszközt.
Huawei P10 Plus dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P10 Plus dock átvezető szalagkábel csere

Megérett a Huawei P10 Plus dock átvezető szalagkábele a cserére, ha telefonodat nem tudod tölteni, szinkronizálni vagy csak nehézkesen tudod erre rábírni. Kollégáink gyári minőségű alkatrésszel szüntetik meg a problémát.
Huawei P10 Plus hátlap csere

Huawei P10 Plus hátlap csere

Legszívesebben már rá sem néznél, annyira karcos a Huawei P10 Plus hátlapja? Egy véletlen leejtést követően deformálódott? Szervizünkben 1 órán belül elvégezzük a Huawei P10 Plus hátlap cseréjét, és a telefonod ismét a régi fényében tündököl majd.
Huawei P10 Plus előlapi kamera csere

Huawei P10 Plus előlapi kamera csere

Frusztráló hiba lehet, ha sérül az előlapi kamerád, és emiatt nem tudod a legfontosabb pillanatokat megörökíteni, a barátaiddal és családoddal töltött időt örök emlékké tenni. Ha sérül a kamera, a képek zajosak, homályosak, életlenek lehetnek, így az egyik legjobb funkciót nem tudod rendesen használni - mi azonban ezt egy cserével egy napon belül meg tudjuk oldani.
Huawei P10 Plus hátlapi kamera csere

Huawei P10 Plus hátlapi kamera csere

Idegesítő hibajelenség, ha éppen a hátlapi kamera nem működik a telefonodban - nem tudsz megörökíteni fontos pillanatokat, a családoddal, barátoddal töltött időről videókat készíteni, jó eséllyel még a munkádban is akadályoz. Ilyenkor lehet, hogy a képek homályosak, zajosak, furcsák a fények - mindezen könnyedén tudunk segíteni a kamera cseréjével, amit mi egy nap alatt megoldunk.
Huawei P10 Plus beszédhangszóró csere

Huawei P10 Plus beszédhangszóró csere

Ha a beszédhangszóród hibásodik meg, az magát a telefonálást teheti lehetetlenné - ezzel komoly kellemetlenségeket okozva, hiszen fontos hívásokról maradhatsz így le családtól, barátoktól. Egyetlen nap alatt egy cserével rendbe hozhatjuk a telefonod - így nem kell a következményektől tartanod az elszalasztott családi vagy éppen munkahelyi hívások miatt.
Huawei P10 Plus csengő hangszóró csere

Huawei P10 Plus csengő hangszóró csere

Ha a csengő hangszóród meghibásodik, a telefon legfontosabb funkciói válhatnak használhatatlanná - nem csak a médialejátszással akad majd gondod, ennél sokkal kellemetlenebb, hogy fontos hívásokról maradhatsz le kollégáktól, barátoktól, a családodtól, és az ébresztőidre sem kelsz majd fel, hisz nem szólalnak meg.
Huawei P10 Plus jack csatlakozó csere

Huawei P10 Plus jack csatlakozó csere

Ha a fülessel semmit sem hallasz, vagy éppen csak bizonyos állásban, esetleg rossz minőségben hallod a hangot, gyanakodhatsz a jack csatlakozó meghibásodására. Ez pedig komoly kényelmi problémát jelenthet, hiszen nem tudod rendesen út közben hallgatni a zenéidet, videókat nézni mások megzavarása nélkül, vagy éppen komfortosan telefonálni. Ezen segíthet a csere, amit mi egy nap alatt megoldunk neked.
Huawei P10 Plus bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P10 Plus bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a bekapcsoló gomb szalagkábel sérül, a gond nagy: csak komoly fizikai behatásra vagy ázás miatt történhet ilyen, akkor viszont nagyon frusztráló lehet, hogy ki vagy bekapcsolni, újraindítani nem tudod egyszerűen, bármikor a telefont. A hibát mi egy nap alatt javítjuk neked, raktárról a legjobb alkatrésszel cserélve a hibásat.
A Huawei friss gyártó a mobiltelefonok piacán, a P10 széria hozta el számára a várt sikert. A megjelentetett három telefon legerősebb modellje a P10 Plus, amibe amit csak tudott, belepakolt a gyártó. Ennek örömére egy erős és megbízhatóbb darab lett, ami az árán is megmutatkozik. Örömünkre szolgál, hogy raktárkészleteinket feltölthettük a Huawei P10 Plus alkatrészeiből, így nem okoz gondot szervizünkben a telefon meghibásodásának nagy százalékát már helyben javítani! Leggyakoribb esetben a kijelzője törik, szinte minden meg tudja karcolni. Szerencsére a hátlapja ennél erősebb, nem üvegborítású, mint a kortárs ellenfelei, ritkább esetben törik csak. Akkumulátora 1-1,5 évig bírja, utána rohamosan romlik. A készülék egyedül a testvérei közül megkapta a vízlepergető besorolást, ami nem tévesztendő össze a vízállósággal. A beázott készüléket ultrahangos tisztítóval javítjuk.