P10 szerviz - Árlista

Huawei P10 kijelző csere

Huawei P10 kijelző csere

Eleged van már abból, hogy rossz ránézni a telefonodra, annyira karcos és törött a kijelzője? Mindenki kinevet, és azt kérdezik tőled, hogy tudtad ennyire csúnyán összetörni? Várunk egy gyors kijelző cserére, ragasztással együtt 4-5 óra alatt készülünk el vele.
Huawei P10 akkumulátor csere

Huawei P10 akkumulátor csere

Soha nem hiányozhat a táskádból, zsebedből egy USB-C adatkábel, olyan gyakran merül a Huawei P10? Ideje akkumulátort cserélni! Szervizünkben gyakorlott kollégáink 1 óra alatt választ nyújtanak segélykiáltásodra.
Huawei P10 hátlap csere

Huawei P10 hátlap csere

Te sem gondolhatod komolyan, hogyha olyan súlyos ütődést szenvedett a készüléked, hogy eltört a hátlapja, akkor a belső alkatrészei egyáltalán nem sérültek. Szervizünkben kivizsgáljuk a telefont, és egy órán belül cseréljük a hátlapot.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Huawei P10-es telefon igazi sikerszériás terméknek számított 2017-ben, a Huawei ezzel a készülékkel ért fel a legnagyobb gyártók sorába. A készülék nem mondható túlzottan strapabírónak, így erősen ajánlott felvértezni egy törésálló tokkal és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliával. Ha ezeket elhagyod, a kijelzője hónapokon belül karcos lesz, egy szerencsétlen ejtés után pedig eltörhet. A hátlap ugyancsak sérülhet, amit szintén cserélnünk kell. 1-1,5 használat után az üzemidő rohamosan csökkenni fog, egy új akkumulátor új életet lehel majd a telefonba. Szervizünkben felkészültünk a legváratlanabb helyzetekre, így a P10 telefonhoz szinte minden alkatrészt raktáron tartunk, hogy ne legyen olyan probléma, amit nem tudunk megoldani.