P10 szerviz - Árlista

Huawei P10 kijelző csere

Huawei P10 kijelző csere

Eleged van már abból, hogy rossz ránézni a telefonodra, annyira karcos és törött a kijelzője? Mindenki kinevet, és azt kérdezik tőled, hogy tudtad ennyire csúnyán összetörni? Várunk egy gyors kijelző cserére, ragasztással együtt 4-5 óra alatt készülünk el vele.
Huawei P10 akkumulátor csere

Huawei P10 akkumulátor csere

Soha nem hiányozhat a táskádból, zsebedből egy USB-C adatkábel, olyan gyakran merül a Huawei P10? Ideje akkumulátort cserélni! Szervizünkben gyakorlott kollégáink 1 óra alatt választ nyújtanak segélykiáltásodra.
Huawei P10 hátlap csere

Huawei P10 hátlap csere

Te sem gondolhatod komolyan, hogyha olyan súlyos ütődést szenvedett a készüléked, hogy eltört a hátlapja, akkor a belső alkatrészei egyáltalán nem sérültek. Szervizünkben kivizsgáljuk a telefont, és egy órán belül cseréljük a hátlapot.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P10 dock modul csere

Huawei P10 dock modul csere

Ha azt veszed észre, hogy bár egész éjszaka a dockon hagytad a telefont mégsem töltött fel, vagy éppen azt, hogy akárhogyan próbálod, nem tudod a géppel szinkronizálni a médiafájlokat és más tartalmakat, a dock modul hibája állhat mögötte. Ilyenkor a csere segíthet abban, hogy újra normálisan tudd használni és mindig érzékelje a gép a telefont a dockon keresztül.
Huawei P10 dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P10 dock átvezető szalagkábel csere

Töltési, szinkronizálási gondokkal küzd Huawei P10 készüléked? Ha a dock átvezető szalagkábel hibásodott meg, kollégáink akár már egy napon belül elvégzik a szükséges cserét.
Huawei P10 jack csatlakozó csere

Huawei P10 jack csatlakozó csere

Nem tudsz a fülhallgatód segítségével telefonálni, pedig a beszédhangszóróval semmi gond nincs, ahogy a fülessel sem? Nem tudod meghallgatni út közben a kedvenc zenéidet, vagy a legjobb videókat megnézni? Lehetséges, hogy a jack csatlakozó hibája áll a háttérben, amit jellemzően beázás okoz. Ha behozod hozzánk a készüléket, egy napon belül kicseréljük neked az alkatrészt.
Huawei P10 előlapi kamera csere

Huawei P10 előlapi kamera csere

Minden egyes szelfi és videó, amit készítenél, egyszerűen zajos? Minden homályos, nem tudsz fókuszálni, vagy éppen becsillannak a fények, holott minden tökéletes volna? Frusztráló lehet, hiszen így az egyik legjobb funkciótól esel el, fontos pillanatokat nem tudsz megörökíteni. Még az is lehet, hogy ez a munkádban is hátráltat. Ilyenkor jó eséllyel az előlapi kamera cseréjére van szükség, amit mi egy nap alatt megoldunk neked.
Huawei P10 beszédhangszóró csere

Huawei P10 beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró hibája igen kellemetlen jelenség, hiszen magát a telefonálást lehetetlenítheti el, ha nem, halkan vagy recsegve hallod csak a másik felet. Így fontos információkról maradhatsz le, családi, baráti vagy éppen munkahelyi hívások hiúsulhatnak meg, aminek akár komoly következményei lehetnek. Mindezeken egy egyszerű cserével egyetlen nap alatt segíthetünk.
Huawei P10 csengő hangszóró csere

Huawei P10 csengő hangszóró csere

Ha a csengő hangszóró nem működik megfelelően, az az egyik legkellemetlenebb hiba lehet - nem csak a médiafájlok lejátszását nehezíti meg, de fontos hívásokról maradhatsz le, vagy akár találkozókról, munkahelyről késhetsz el, hiszen az ébresztőd sem fog megfelelően szólni. Ilyen problémánál a csere tehát nem csak elengedhetetlen, gyorsnak is kell lennie.
Huawei P10 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P10 bekapcsoló gomb szalagkábel csere

A bekapcsoló gomb szalagkábele csak extrém fizikai behatásra sérül, de a beázás is nagy ellensége - ha meghibásodik, a ki vagy bekapcsolás alkalmanként vagy akár teljesen lehetetlenné válhat. Ez nyilván nagyon megnehezíti a mindennapi használatot, akár teljesen el is lehetetleníti, ha nem tudod bármikor használni az eszközt, vagy éppen kikapcsolni, mielőtt elindulnál valahová.
Huawei P10 hátlapi kamera csere

Huawei P10 hátlapi kamera csere

Minden képed homályos, becsillannak a fények, indokolatlanul zajos, amit megörökítenél? Fontos, megismételhetetlen pillanatokról, családi eseményekről vagy képtelen képeket készíteni így, vagy éppen a munkádban is hátráltat? Semmi gond: hozd be hozzánk a telefont, és egy napon belül megjavítjuk neked, cserélve a kamerát, hogy újra bármikor jó minőségben fotózhass.
A Huawei P10-es telefon igazi sikerszériás terméknek számított 2017-ben, a Huawei ezzel a készülékkel ért fel a legnagyobb gyártók sorába. A készülék nem mondható túlzottan strapabírónak, így erősen ajánlott felvértezni egy törésálló tokkal és egy karcálló kijelzővédő üvegfóliával. Ha ezeket elhagyod, a kijelzője hónapokon belül karcos lesz, egy szerencsétlen ejtés után pedig eltörhet. A hátlap ugyancsak sérülhet, amit szintén cserélnünk kell. 1-1,5 használat után az üzemidő rohamosan csökkenni fog, egy új akkumulátor új életet lehel majd a telefonba. Szervizünkben felkészültünk a legváratlanabb helyzetekre, így a P10 telefonhoz szinte minden alkatrészt raktáron tartunk, hogy ne legyen olyan probléma, amit nem tudunk megoldani.