P20 Lite szerviz - Árlista

Huawei P20 Lite kijelző csere

Huawei P20 Lite kijelző csere

Nem csak akkor lehet szükséged kijelző cserére, ha már használni sem tudod a készüléked egy esetleges törés miatt. A karcolások is okozhatnak gondot, zavaróak lehetnek és még sérülést is okozhatsz magadnak. Előzd meg a bajt és hozd be hozzánk készüléked, legkésőbb egy nap múlva már vissza is kapod.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
A Huawei P20 széria tagjaként a P20 Lite a nagytesók külső megjelenését kapta, ugyanakkor a korábbi "Lite típusokra" jellemző teljesítménnyel bír, néhány igazán jó funkció mellett. Ahogy a legtöbb okostelefon esetében, úgy a P20 Lite-nál is a kijelző sérülése a leggyorsabban megjelenő probléma, a karcok és törések megjelenése rengeteg kellemetlenséget okoz a felhasználóknak. Szervizünkben a kilejző cseréjével tudjuk megoldani a problémát ugyanúgy, ahogy a sérült hátlap esetében is. A készülék gyorstöltés kompatibilis, ami remek funkció, de ez sem akadályozza meg az akkumulátor idővel történő elfáradását, így ezen is a csere tud segíteni. Szintén lehetőséged van ultrahangos tisztítást igényelni nálunk, ha telefonod egy sajnálatos baleset következtében elázna. Így nagy eséllyel tudod elkerülni, hogy komolyabb kár keletkezzen a belső alkatrészekben.