P20 Lite szerviz - Árlista

Huawei P20 Lite kijelző csere

Huawei P20 Lite kijelző csere

Nem csak akkor lehet szükséged kijelző cserére, ha már használni sem tudod a készüléked egy esetleges törés miatt. A karcolások is okozhatnak gondot, zavaróak lehetnek és még sérülést is okozhatsz magadnak. Előzd meg a bajt és hozd be hozzánk készüléked, legkésőbb egy nap múlva már vissza is kapod.
Huawei P20 Lite akkumulátor csere

Huawei P20 Lite akkumulátor csere

Töltő nélkül már el sem indulsz otthonról, az új legjobb barátod pedig egy power bank lett, annyira gyorsan merül a telefonod? A következő utad hozzánk vezessen, az elfáradt aksi cseréjével legkésőbb másnapra felfrissítjük a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P20 Lite töltő csatlakozó modul csere

Huawei P20 Lite töltő csatlakozó modul csere

Rendkívül bosszantó, ha egy hiba miatt nem tudod tölteni a telefonod és így egy idő után használni se leszel képes. Szerencsére a töltő csatlakozó flex cseréjével egy napon belül megszüntetjük a gondod és még garanciát is vállalunk rá.
Huawei P20 Lite hátlap csere

Huawei P20 Lite hátlap csere

P20 Lite telefonod hátlapja deformálódott vagy már teljesen elborítják a karcok? Valószínűleg cserére lesz szükséged, amit szervizeinkben egy nap alatt elvégzünk neked. Ha nincs időd behozni a készüléked, akár futárszolgálatot is igénybe vehetsz.
Huawei P20 Lite dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P20 Lite dock átvezető szalagkábel csere

Akármennyi kábelt próbálsz ki, nem tudod feltölteni a készüléked? Esélyes, hogy a dock átvezető szalagkábel hibásodott meg, amit szervizünkben kollégáink válogatott alkatrésszel cserélnek neked.
Huawei P20 Lite előlapi kamera csere

Huawei P20 Lite előlapi kamera csere

Már elő se veszed inkább a telefonod, ha a barátaid szelfit akarnak lőni veled, olyan vállalhatatlan képeket készít az előlapi kamerád? Szerviz technikus kollégáink az alkatrész cseréjével megszabadítanak a kínos pillanatoktól.
Huawei P20 Lite hátlapi kamera csere

Huawei P20 Lite hátlapi kamera csere

Egyetlen épkézláb képet se képes csinálni a telefonod, mert sérült a hátlapi kamerád? Pánikra semmi ok, egy válogatott minőségű alkatrésszel megszüntetjük a problémád és már másnap szuper fotókat csinálhatsz.
Huawei P20 Lite csengő hangszóró csere

Huawei P20 Lite csengő hangszóró csere

Folyton lemaradsz a hívásokról, mert nem szól a telefonod vagy már többször elaludtál az ébresztő hiánya miatt? Ne bosszankodj rajta, inkább hozd be a készüléked csengő hangszóró cserére, szerviz technikus kollégáink megszabadítanak a gondodtól.
Huawei P20 Lite beszédhangszóró csere

Huawei P20 Lite beszédhangszóró csere

Nem tudsz egy normális hívást összehozni, mert nem hallod, amit mondanak neked a vonalban? Valószínűleg cserélni kell a beszédhangszórót, amit egy napon belül elintézünk neked.
Huawei P20 Lite bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P20 Lite bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha sehogy sem tudod feloldani, be- vagy kikapcsolni a telefonod, valószínűleg itt az ideje a bekapcsoló gomb szalagkábel cseréjének. De ne aggódj, akár fél napon belül vissza is kaphatod a telefonod szerviz technikus kollégáinktól.
A Huawei P20 széria tagjaként a P20 Lite a nagytesók külső megjelenését kapta, ugyanakkor a korábbi "Lite típusokra" jellemző teljesítménnyel bír, néhány igazán jó funkció mellett. Ahogy a legtöbb okostelefon esetében, úgy a P20 Lite-nál is a kijelző sérülése a leggyorsabban megjelenő probléma, a karcok és törések megjelenése rengeteg kellemetlenséget okoz a felhasználóknak. Szervizünkben a kilejző cseréjével tudjuk megoldani a problémát ugyanúgy, ahogy a sérült hátlap esetében is. A készülék gyorstöltés kompatibilis, ami remek funkció, de ez sem akadályozza meg az akkumulátor idővel történő elfáradását, így ezen is a csere tud segíteni. Szintén lehetőséged van ultrahangos tisztítást igényelni nálunk, ha telefonod egy sajnálatos baleset következtében elázna. Így nagy eséllyel tudod elkerülni, hogy komolyabb kár keletkezzen a belső alkatrészekben.