P20 Pro szerviz - Árlista

Huawei P20 Pro kijelző csere

Huawei P20 Pro kijelző csere

A kijelzőn megjelenő karcok, kisebb törések mellett akár még működhet is a képernyő, de ha ez már zavar a mindennapi használatban, akkor mindenképp érdemes cserélni. Nálunk nem kell heteket várnod a telefonodra, akár egy napon belül tökéletes kijelzővel kaphatod vissza.
Huawei P20 Pro akkumulátor csere

Huawei P20 Pro akkumulátor csere

Ha készüléked aksija kezdi felmondani a szolgálatot és óránként kell töltened, akkor cserére lesz szükséged. Szerviz technikus kollégáink válogatott alkatrésszel, legkésőbb másnapra elvégzik a szükséges javítást.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P20 Pro töltő csatlakozó szalagkábel csere

Huawei P20 Pro töltő csatlakozó szalagkábel csere

Rendkívül idegesítő lehet, ha a telefonod egyszerűen nem vesz fel töltést és emiatt gyakorlatilag használni sem tudod. Valószínűleg a töltő csatlakozó hibásodott meg, amit garanciával cserélünk neked.
Huawei P20 Pro hátlap csere

Huawei P20 Pro hátlap csere

Ha a telefonod hátlapja sérül, az nem csak esztétikailag lehet zavaró, a belső alkatrészek is meghibásodhatnak mögötte. Szervizünkben nem csak cserélni tudjuk neked a hátlapot, de teljes bevizsgálást is végzünk, hogy minden lehetséges hibát időben kiszűrjünk.
Huawei P20 Pro előlapi kamera csere

Huawei P20 Pro előlapi kamera csere

Ha az előlapi kamerával készített képeid rohamosan veszítenek a minőségükből, valószínűleg cserélni kell az alkatrészt. Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően akár már másnap tökéletesen működő telefont kaphatsz kézhez.
Huawei P20 Pro dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P20 Pro dock átvezető szalagkábel csere

A Huawei P20 Pro dock átvezető szalagkábel cseréje indokolt lehet, ha a készülék töltésével nehézségek vannak - akadozva vagy egyáltalán nem lehet erre rábírni. Kollégáink egy friss alkatrésszel, garanciával újítják meg a telefonodat.
Huawei P20 Pro kamera lencse csere

Huawei P20 Pro kamera lencse csere

Ha azt veszed észre, hogy az elkészített fotóid minősége egyre rosszabb, foltos, homályos képek készülnek, azt könnyen okozhatja a kamera lencse sérülése. Szervizeinkben válogatott alkatrésszel cseréljük a hibásat és egy napon belül megszűnik a problémád.
Huawei P20 Pro hátlapi kamera csere

Huawei P20 Pro hátlapi kamera csere

Ha a kamerával készített képek minősége vállalhatatlanul rossz vagy egyáltalán nem is tudod használni az alkatrészt, akkor cserére lesz szükséged. Nálunk mindezt egy napon belül, garanciával oldjuk meg neked.
Huawei P20 Pro csengő hangszóró csere

Huawei P20 Pro csengő hangszóró csere

Nem hallod, ha hívnak és a multimédiás tartalmakat is csak fülhallgatón keresztül tudod hanggal lejátszani? Hozd be készüléked szervizünkbe és válogatott alkatrésszel cseréljük neked a hibás hangszórót.
Huawei P20 Pro beszédhangszóró csere

Huawei P20 Pro beszédhangszóró csere

Semmit nem értesz abból, amit telefonon mondanak neked, mert hibás a beszédhangszóród? Szervizünkben garanciával javítjuk a telefonod és egy napon belül vissza is kapod.
Huawei P20 Pro bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P20 Pro bekapcsoló gomb szalagkábel csere

A bekapcsoló gomb szalagkábel cseréjére akkor lesz szükséged, ha a gomb nem reagál nyomásra – így egyáltalán nem tudod ki/bekapcsolni a készüléked, újraindítani vagy egyáltalán feloldani azt. Szervizünkben garanciával végezzük el a javítást.
A P20 széria kétséget kizáróan top kategóriás gyártóvá emelte a Huawei-t, nem is érdemtelenül. A három készülék zászlóshajója a P20 Pro lett, mely OLED kijelzőt kapott, valamint a sokakat megosztó notch megoldást is megfigyelhetjük rajta. Ami viszont a telefon nagy újítása, az a hátlapján található tripla kamera, ami méltán emeli ki a többi készülék közül. Sajnos azonban ez a telefon sem törhetetlen és a többi Huawei modellhez hasonlóan legtöbbször a kijelzője sérül, aminek a cseréjével nem érdemes otthon próbálkoznod, hiszen akár nagyobb kárt is okozhatsz benne. Hosszabb használat után az akkumulátor is veszíthet a teljesítményéből, ezen szerencsére könnyen segíthetünk az alkatrész cseréjével. Szervizeinkhez ezeken kívül is bármilyen P20 Pro meghibásodással fordulhatsz, a hátlapi kamera törésétől kezdve a beázásig, ez utóbbit például könnyen orvosolni tudjuk egy ultrahangos tisztítással.