Huawei P9 Lite (2016) szerviz - Árlista

Huawei P9 Lite (2016) kijelző csere

Huawei P9 Lite (2016) kijelző csere

Ahogy a legtöbb okostelefonnál, úgy a Huawei P9 Lite esetében is a kijelző törését leginkább kívülről érkező erős behatás okozhatja. Mivel a készülék használatát egy törött képernyő nagyban nehezíti, így a cseréje mindenképpen indokolt.
Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor csere

Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor csere

Ha 5-6 óra alatt lemerül a készüléked az nagyon nagy baj. Szerencsére a Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor cseréjével hamar végzünk. Ha megszabadulnál a folyton lemerülő telefon okozta idegeskedéstől, válaszd a Smart Clinic-et!
Huawei P9 Lite (2016) hátlap csere

Huawei P9 Lite (2016) hátlap csere

A Huawei P9 Lite hátlapja tartós darab. Abban az estetben kell cserélni, ha eltört, illetve meghajlott. Ezek általában nagyobb zuhanások után szoktak bekövetkezni. Szervizünkben kollégáink keze alatt pillanatok alatt újul meg a készüléked.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Szervizünkben széleskörben javítjuk a Huawei 2016-os P szériának legkisebb résztvevőjét, a Huawei P9 Lite-ot. A telefon nagyszerű darab, remek szolgálatot tesz az átlagfelhaszálók számára, és a mindennapi kihívásokat rendkívül jól tűri. Alumínium hátlapja ritkán törik, inkább karcolódik és horzsolódik. Természetesen az erősebb nyomást ez sem bírja, erősen deformálódhat, ilyenkor cserélnünk kell. A P9 Lite kijelzője erős középkategória, amit egészen élvezetes addig nézni, ameddig el nem lepik a mélyebb karcolások. Szervizünkben a Huawei P9 Lite (2016) kijelzőjét helyben cseréljük. Üzleteink felkészültek a Huawei P9 Lite legkülönbözőbb meghibásodásaival szemben is, így bőséges raktárkészletünk és szakértő kollégáink mindig a rendelkkezésedre állnak.