Huawei P9 Lite (2016) szerviz - Árlista

Huawei P9 Lite (2016) kijelző csere

Huawei P9 Lite (2016) kijelző csere

Ahogy a legtöbb okostelefonnál, úgy a Huawei P9 Lite esetében is a kijelző törését leginkább kívülről érkező erős behatás okozhatja. Mivel a készülék használatát egy törött képernyő nagyban nehezíti, így a cseréje mindenképpen indokolt.
Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor csere

Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor csere

Ha 5-6 óra alatt lemerül a készüléked az nagyon nagy baj. Szerencsére a Huawei P9 Lite (2016) akkumulátor cseréjével hamar végzünk. Ha megszabadulnál a folyton lemerülő telefon okozta idegeskedéstől, válaszd a Smart Clinic-et!
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P9 Lite (2016) dock modul csere

Huawei P9 Lite (2016) dock modul csere

Ha a dock modul meghibásodik, a mindennapokban igen frusztráló gondokat okoz - nem tudod majd egyszerűen szinkronizálni az adataid, tartalmaid, a telefont talán fel sem ismeri a számítógép, és ha éjszakára a töltőn hagyod, nem tölt fel az akkumulátor. Mindezek egyetlen gyors javítással orvosolhatóak, amit mi egy napon belül elvégzünk neked.
Huawei P9 Lite (2016) dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P9 Lite (2016) dock átvezető szalagkábel csere

Dock átvezető szalagkábel cserére lehet szükség, ha P9 Lite készüléked nehezen vagy egyáltalán nem tölt. Szervizünkben válogatott alkatrésszel javítjuk a kellemetlen hibát.
Huawei P9 Lite (2016) hátlap csere

Huawei P9 Lite (2016) hátlap csere

A Huawei P9 Lite hátlapja tartós darab. Abban az estetben kell cserélni, ha eltört, illetve meghajlott. Ezek általában nagyobb zuhanások után szoktak bekövetkezni. Szervizünkben kollégáink keze alatt pillanatok alatt újul meg a készüléked.
Huawei P9 Lite (2016) előlapi kamera csere

Huawei P9 Lite (2016) előlapi kamera csere

Ha megsérült az előlapi kamerád, egyrészt életed igen fontos pillanatainak megörökítéséről maradhatsz le - olyan barátokkal, családdal töltött percekről (vagy éppen a munkád miatt fontos eseményekről), amelyeket jó volna örök emlékként megőrizni. Emellett különféle, a kamerát használó appok funkcionalitásával is gondod lehet. A megoldás erre egy egyszerű csere.
Huawei P9 Lite (2016) hátlapi kamera csere

Huawei P9 Lite (2016) hátlapi kamera csere

A hátlapi kamera sérülésével együtt jár, hogy nagyon fontos pillanatok megörökítéséről maradhatsz le: családdal, barátokkal eltöltött időt nem tudsz örök emlékké tenni, de az is lehet, hogy a munkában is akadályoz, ha nem tudsz képet, videót készíteni. Szerencsére a hiba egy cserével egyszerűen orvosolható.
Huawei P9 Lite (2016) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P9 Lite (2016) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

A mindennapi használatot lehetetleníti el egy olyan hiba, mint a bekapcsoló gomb szalagkábelének sérülése;  nem tudod egyszerűen feloldani vagy lezárni a készüléket, sem újraindítani, ki- vagy bekapcsolni. A hiba egy cserével egyszerűen javítható, akár fél-egy nap alatt.
Huawei P9 Lite (2016) beszédhangszóró csere

Huawei P9 Lite (2016) beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró hibája igen kellemetlen - hiszen épp a legfontosabb funkciót nem tudod megfelelően használni; nem tudsz rendesen beszélgetni családtagjaiddal, barátokkal vagy kollégákkal, így fontos információk nem érnek el. Ha mindez a beszédhangszóró hibája, akkor viszont nem kell aggódnod, mi egy nap alatt cseréljük neked.
Huawei P9 Lite (2016) csengő hangszóró csere

Huawei P9 Lite (2016) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibája nem azért igazán frusztráló, mert így a médiafájlok lejátszása problémás - ébresztők nem szólalnak meg, értesítők nem érnek el, fontos hívásokról maradhatsz le egyszerűen azért, mert nem hallod a csörgést. Mindez lehet fizikai sérülés vagy beázás miatt is, de a hiba egy cserével javítható már egy napon belül.
Huawei P9 Lite (2016) jack csatlakozó csere

Huawei P9 Lite (2016) jack csatlakozó csere

A jack csatlakozó hibája nem csak azért frusztráló, mert videókat vagy zenéket nem tudsz akárhol élvezni. Gond lehet azért is, mert így nem tudsz kényelmesen, fülessel bonyolítani hívásokat, ami menet közben nehézséget okozhat. Ilyenkor nagy eséllyel a jack csatlakozó lehet a hibás, amit viszont gyorsan ki tudunk neked cserélni.
Szervizünkben széleskörben javítjuk a Huawei 2016-os P szériának legkisebb résztvevőjét, a Huawei P9 Lite-ot. A telefon nagyszerű darab, remek szolgálatot tesz az átlagfelhaszálók számára, és a mindennapi kihívásokat rendkívül jól tűri. Alumínium hátlapja ritkán törik, inkább karcolódik és horzsolódik. Természetesen az erősebb nyomást ez sem bírja, erősen deformálódhat, ilyenkor cserélnünk kell. A P9 Lite kijelzője erős középkategória, amit egészen élvezetes addig nézni, ameddig el nem lepik a mélyebb karcolások. Szervizünkben a Huawei P9 Lite (2016) kijelzőjét helyben cseréljük. Üzleteink felkészültek a Huawei P9 Lite legkülönbözőbb meghibásodásaival szemben is, így bőséges raktárkészletünk és szakértő kollégáink mindig a rendelkkezésedre állnak.