Huawei P9 Lite (2017) szerviz - Árlista

Huawei P9 Lite (2017) kijelző csere

Huawei P9 Lite (2017) kijelző csere

Ne hibáztasd magad, ha eltört a telefonod kijelzője. Az okostelefon használók 80%-a már életében legalább egyszer eltörte. Ráadásul egy meghibásodott kijelző egyáltalán nem jelenti a telefon végét, hozzáértő szerviztechnikus kollégáink 1-2 órán belül újjá varázsolják a készüléked.
Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor csere

Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor csere

Egy gyorsan lemerülő akkumulátor, legrosszabbkor kikapcsoló telefon könnyedén tönkre teheti a felhasználók idegrendszerét. Kíméld meg magad az efféle problémáktól a Smart Clinic segítségével. Kattints a részletekért.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P9 Lite (2017) dock modul csere

Huawei P9 Lite (2017) dock modul csere

A dock modul hibája frusztrálni fog, ha már megszoktad a használatát: nem tudsz majd egyszerűen adatokat, fájlokat szinkronizálni, sőt talán fel sem ismeri a telefonod a számítógép. Emellett pedig az akkumulátort nem tudod majd rendesen tölteni - ezt különösen reggel idegesítő észrevenni. Egy cserével azonban mindez egy nap alatt megoldható.
Huawei P9 Lite (2017) hátlap csere

Huawei P9 Lite (2017) hátlap csere

Lehetőségedben áll megszabadulni a Huawei P9 Lite (2017) karcos hátlapjától, mindezt alig 1-2 óra leforgás alatt. Bízd szakértő szerviztechnikus kollégáinkra a készüléked, lelkiismeretes munkával cserélik a hibásodott alkatrészt.
Huawei P9 Lite (2017) jack csatlakozó csere

Huawei P9 Lite (2017) jack csatlakozó csere

Ha a füles sérül, a telefon mindennapi használata válhat kényelmetlenné - nem tudsz kényelmesen menet közben zenét hallgatni, videókat megnézni, de telefon beszélgetéseket folytatni is nehezebb lehet. Mindezt nem feltétlenül a készülék vagy a fülhallgató hibája okozza: ha a jack dugó sérül, egy egy napon belüli cserével megoldható a gond.
Huawei P9 Lite (2017) hátlapi kamera csere

Huawei P9 Lite (2017) hátlapi kamera csere

A kamera hibájával elvész a lehetőséged, hogy a legfontosabb vagy legérdekesebb pillanatokat bármikor megörökítsd: családi eseményeken, a barátokkal töltött idő során vagy éppen munka közben nem tudsz majd minőségi képeket, videókat készíteni. Szerencsére egy gyors cserével fél-egy nap alatt kijavítható a hiba.
Az elmúlt időszakban szervizeinkben megnövekedett a behozott Huawei P9 Lite készülékek száma, így feltöltöttük raktárkészleteinken ennek a közkedvelt telefonnak az alkatrészeivel is. Ennek köszönhetően legtöbb esetben még aznap vállaljuk cseréjét a Huawei P9 Lite leggyakrabban meghibásodó alkatrészeinek. Szerviztechnikus kollégáink felkészültek, értenek az alaplapi szintű javításokhoz, kis túlzással élve, akár a halálból is visszahozzák a készüléked! Leggyakoribb Huawei P9 Lite javításunk a kijelző-, hátlap- és akkumulátor csere.