Huawei P9 Lite (2017) szerviz - Árlista

Huawei P9 Lite (2017) kijelző csere

Huawei P9 Lite (2017) kijelző csere

Ne hibáztasd magad, ha eltört a telefonod kijelzője. Az okostelefon használók 80%-a már életében legalább egyszer eltörte. Ráadásul egy meghibásodott kijelző egyáltalán nem jelenti a telefon végét, hozzáértő szerviztechnikus kollégáink 1-2 órán belül újjá varázsolják a készüléked.
Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor csere

Huawei P9 Lite (2017) akkumulátor csere

Egy gyorsan lemerülő akkumulátor, legrosszabbkor kikapcsoló telefon könnyedén tönkre teheti a felhasználók idegrendszerét. Kíméld meg magad az efféle problémáktól a Smart Clinic segítségével. Kattints a részletekért.
Bevizsgálási díj

Bevizsgálási díj

Mobiltelefon 5.000 Ft | Tablet/MacBook 7.000 Ft
Szervizeinkben az általános bevizsgálás, mely alapján elvégezzük a javítást, INGYENES! Kérjük olvassa el, hogy milyen esetekben kérünk mégis bevizsgálási díjat...
Szoftverfrissítés

Szoftverfrissítés

Minden megkezdett 30 perc - 5.000 Ft
A különböző készülékek szoftverfrissítése rutinfeladatnak mondható szervizünkben. Túlzás nélkül állíthatjuk, az elmúlt évek során több ezer készüléken frissítettünk már szoftvert, így a legtöbb márkában elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk.
Ultrahangos tisztítás

Ultrahangos tisztítás

Mobiltelefon 9.990 Ft | Tablet/MacBook 12.990 Ft
Egy beázott okostelefon/számítógép újra bekapcsolásakor a korábban meg nem sérült feszültségmenetes elemek megsérülhetnek, ami kritikus esetben az alaplap cseréjéhez is vezethet. Az oxidációs károk megelőzésére szétszereljük majd ultrahangos tisztítási eljárással átmossuk az alkatrészeket. A feltüntetett ár alapár, a típusonkénti felárról érdeklődjön telefonon.
Huawei P9 Lite (2017) dock modul csere

Huawei P9 Lite (2017) dock modul csere

A dock modul hibája frusztrálni fog, ha már megszoktad a használatát: nem tudsz majd egyszerűen adatokat, fájlokat szinkronizálni, sőt talán fel sem ismeri a telefonod a számítógép. Emellett pedig az akkumulátort nem tudod majd rendesen tölteni - ezt különösen reggel idegesítő észrevenni. Egy cserével azonban mindez egy nap alatt megoldható.
Huawei P9 Lite (2017) hátlap csere

Huawei P9 Lite (2017) hátlap csere

Lehetőségedben áll megszabadulni a Huawei P9 Lite (2017) karcos hátlapjától, mindezt alig 1-2 óra leforgás alatt. Bízd szakértő szerviztechnikus kollégáinkra a készüléked, lelkiismeretes munkával cserélik a hibásodott alkatrészt.
Huawei P9 Lite (2017) dock átvezető szalagkábel csere

Huawei P9 Lite (2017) dock átvezető szalagkábel csere

Ha nehezen boldogulsz a telefonod töltésével, esetleg nem tudod szinkronizálni azt, akkor előfordulhat, hogy a dock átvezető szalagkábel hibásodott meg. Kollégáink egy napon belül kicserélik neked a sérült alkatrészt.
Huawei P9 Lite (2017) jack csatlakozó csere

Huawei P9 Lite (2017) jack csatlakozó csere

Ha a füles sérül, a telefon mindennapi használata válhat kényelmetlenné - nem tudsz kényelmesen menet közben zenét hallgatni, videókat megnézni, de telefon beszélgetéseket folytatni is nehezebb lehet. Mindezt nem feltétlenül a készülék vagy a fülhallgató hibája okozza: ha a jack dugó sérül, egy egy napon belüli cserével megoldható a gond.
Huawei P9 Lite (2017) előlapi kamera csere

Huawei P9 Lite (2017) előlapi kamera csere

Ha meghibásodik, sérül a kamera, lemaradhatsz róla, hogy a legfontosabb eseményeket tedd örök emlékké: barátokkal, családdal töltött idő megörökítése vész így el, de akár a munkádban is akadályozhat a hiba. Szerencsére egy ilyen sérülés viszonylag egyszerűen orvosolható, fél-egy nap alatt hibamentesen kijavított telefont kaphatsz vissza.
Huawei P9 Lite (2017) hátlapi kamera csere

Huawei P9 Lite (2017) hátlapi kamera csere

A kamera hibájával elvész a lehetőséged, hogy a legfontosabb vagy legérdekesebb pillanatokat bármikor megörökítsd: családi eseményeken, a barátokkal töltött idő során vagy éppen munka közben nem tudsz majd minőségi képeket, videókat készíteni. Szerencsére egy gyors cserével fél-egy nap alatt kijavítható a hiba.
Huawei P9 Lite (2017) csengő hangszóró csere

Huawei P9 Lite (2017) csengő hangszóró csere

A csengő hangszóró hibájának legnyilvánvalóbb jele, ha a hívások, értesítések nem érnek el, akármilyen beállításokat használsz, de a médiafájlok lejátszásánál is gondot okozhat egy ilyen hiba. Szerencsére a sérülés könnyen javítható, fél-egy nap alatt olyan készüléket kapsz tőlünk vissza, mintha először csomagoltad volna ki.
Huawei P9 Lite (2017) beszédhangszóró csere

Huawei P9 Lite (2017) beszédhangszóró csere

A beszédhangszóró meghibásodásával a telefon talán legfontosabb funkciója sérül vagy éppen vész el, hiszen arra leszel képtelen, hogy gond nélkül telefonálj a készülékkel. Akárhogyan állítod a hangerőt, egyszerűen nem hallod, mit mondanak neked - frusztráló hiba, de kijavítható egyetlen nap alatt.
Huawei P9 Lite (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Huawei P9 Lite (2017) bekapcsoló gomb szalagkábel csere

Ha a bekapcsoló gomb szalagkábele sérül, az csak extrém fizikai behatás vagy beázás hatására történhet. Ilyenkor a mindennapokban válik kényelmetlenné a használat, hisz nem tudod bármikor feloldani, lezárni, újraindítani a készüléket. Mindez szerencsére egyszerűen és gyorsan javítható a szalagkábel cseréjével, akár egy nap alatt.
Az elmúlt időszakban szervizeinkben megnövekedett a behozott Huawei P9 Lite készülékek száma, így feltöltöttük raktárkészleteinken ennek a közkedvelt telefonnak az alkatrészeivel is. Ennek köszönhetően legtöbb esetben még aznap vállaljuk cseréjét a Huawei P9 Lite leggyakrabban meghibásodó alkatrészeinek. Szerviztechnikus kollégáink felkészültek, értenek az alaplapi szintű javításokhoz, kis túlzással élve, akár a halálból is visszahozzák a készüléked! Leggyakoribb Huawei P9 Lite javításunk a kijelző-, hátlap- és akkumulátor csere.