iPhone 7 Plus hátlap csere 59.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az alkatrész cseréje viszonylag ritka esetben szükséges. Ha mégis, akkor általában karcolások vagy ütődések okozta sérülések miatt. Szervizeinkben a javítás időtartama kb. 60 perc.

A cserélendő iPhone 7 Plus hátlap

A csere abban az esetbben indokolt, ha a készüléket erős fizikai behatás érte. Ilyenek lehetnek a leejtések, ütődések vagy erősebb nyomások. Szerencsésebb esetben a telefon belső alkatrészeit nem éri kár, de időnként sajnos ez is előfordulhat. A sérült iPhone hátlap általában csupán esztétikai hiányosságokat szül, de ilyenkor is érdemes szervizbe vinni a telefont.

Az is előfordulhat, hogy az iPhone 7 Plus hátlapja olyan mértékű ütést kap, hogy maga a ház is elhajlik. Így az is megtörténhet, hogy a telefon belső alkatrészei is sérülésnek. Ez pedig több javítással és többlet költségekkel jár. Ha tehát a készüléked deformálódott, érdemes minél előbb szervizbe vinned, hogy megelőzd a nagyobb bajt.

Az iPhone 7 Plus hátlap csere menete

Első ízben a készülék alsó részén található biztonsági csavarokat kell eltávolítanunk. Ezután már viszonylag könnyedén lenyithatjuk a kijelzőt a házról. Fokozott figyelmet igényel azonban az, hogy a kijelző csatlakozó szalagkábeleiben vagy egyéb apró alkatrészekben ne tegyünk kárt, hiszen ezzel további problémákat okoznánk. Ezért nem is javasoljuk senkinek, hogy otthon maga végezze el a javítási folyamatot.

Az iPhone 7 Plus hátlapot gyakorlatilag teljes mértékben üressé kell tennünk. Azaz, minden alkatrészt leszerelünk róla, majd átszereljük azokat a felhelyezendő, sértetlen hátlapba. Ez a procedúra megközelítőleg egy órát vesz igénybe, így akár egy kellemes kávé mellett szervizünkben meg is várhatod, míg készüléked újra a régi fényében csillog.

Pro tipp

  • A cserélt hátlapon nem szerepel majd a készülék IMEI száma, ezeket szükség esetén online kérdezheted le
  • Nem is gondolnád, mennyivel nagyobb biztonságot jelent telefonodnak, ha tokkal véded az ütések, karcolódások elől
  • Szerelési nehézség: 8/10