iPhone 7 Plus kijelző csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az alkatrész általában leejtés vagy ütődés során hibásodhat meg, de előfordulhatnak olyan jellegű meghibásodások, melyeket nem fizikai behatás okozott. Ilyen például a kék képernyővel kifagyó iPhone. A kijelző csere ideje kb. 30-40 perc.

A cserélendő iPhone 7 Plus kijelző

Azzal gyakorlatilag mindenki tisztában van, hogy a készülék kijelzőjének meghibásodása legtöbb esetben leejtésre, ütődésre vagy egyéb fizikai behatásra vezethető vissza. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az alkatrész hibajelei között olyanokat is találunk (pl. a fentiekben már említett kék képernyővel kifagyó iPhone vagy a pixeles kijelző), melyeket nem feltétlenül fizikai sérülések okoznak.

Ez azonban végeredményben keveset számít, hiszen egy meghibásodott iPhone kijelző javítása kizárólag csere útján lehetséges. Nálunk lehetőséged van megvárni a 20-30 perces műveletet, amennyiben ezt a szerviz aktuális terheltségi szintje is lehetővé teszi. 

Az iPhone 7 Plus kijelző csere menete

A biztonsági csavarok eltávolítását követően szétnyitjuk a kijelzőt. Bár több leírás szerint ez egyszerű folyamat, ha otthon magad próbálod meg elvégezni, könnyen megtörténhet, hogy az alkatrész szélein található rögzítéseket eltörve egyéb problémákat is előidézel a készülékben.

Miután szétnyitottuk a kijelzőt, a kijelző csatlakozót rögzítő biztonsági csavarok eltávolítása következik. Ezután már szabadon cserélhető a hibás alkatrész. Az iPhone összeszerelését követően pedig teszteljük a készüléket, kizárva az esetlegesen általunk okozott hibákat.

Pro tipp