iPhone SE hátlapi kamera csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE hátlapi kamerájával gyönyörű, éles képeket készíthetünk, még rossz fényviszonyok között is sokkal jobban teljesít, mint elődei. Ráadásul az új kamerának köszönhetően a telefon kiválóan alkalmas élő fotók és 4K videó rögzítésére is. Ha tehát homályos, rossz képminőséget tapasztalunk, azért vagy valamilyen szennyeződés, vagy az alkatrész meghibásodása a felelős.

A cserélendő iPhone SE hátlapi kamera

Egy alapos tisztítás után előfordul, hogy visszakapjuk a kívánt képminőséget, ugyanis lehetséges, hogy a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé szorul szennyeződés volt a probléma okozója. Ha továbbra sem zavartalan az iPhone SE hátlapi kamera működése, érdemes szoftverezéssel próbálkoznunk, mert számos esetben ez is elég a tünetek megszüntetéséhez. Ha viszont ez sem segít, és elkerülhetetlenné válik az iPhone SE hátlapi kamera cseréje, érdemes felkeresni egy megbízható iPhone szervizt, nehogy olyan helyre kerüljön a készülékünk, ahol hamisított alkatrészekkel dolgoznak. Csere előtt érdemes az előlapi kamera működését is ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy a probléma mindkét kamera esetében fennáll.

Nem csak a hátlapi kamerával van a baj? További iPhone SE alkatrészek javításának árairól ide kattintva tájékozódhatsz.

A szervizelés menete

A hátlapi kamera cseréjéhez teljesen szét kell szednünk a készüléket annak érdekében, hogy hozzáférjünk a hibás alkatrészhez. Az iPhone SE hátlapi kamera közvetlenül az alaplaphoz csatlakozik, ezért értelemszerűen azt kell először kiemelni a házból, majd a biztonsági csavarok eltávolítása után leszerelhetjük a kamerát.

Szervizünkben az iPhone SE hátlapi kamera cseréje körülbelül 30 percet vesz igénybe, amit a tulajdonos üzletünkben meg is várhat, és a látványszerviz koncepciónak köszönhetően végig figyelemmel kísérheti a folyamatot.

Pro tipp

  • A képminőség romlása esetén először érdemes megbizonyosodni arról, hogy a problémát nem szennyeződés vagy szoftverhiba okozza-e.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10