Baseus 3.5mm Aux Audio Cable Smartphones, Tablets

5.990,- Ft
Válassz típust!
100 cm
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Hála a Baseus innovatív gyártónak, egy közel tökéletes jack kábelt tudunk bemutatni. A zene hozzátartozik a mindennapjainkhoz, mint ahogy az a frusztráló recsegő hang is, amit a megtört, megszakadt jack kábel miatt kell elviselnünk. Ilyenkor persze csavargathatod és cellux ragasztóval addig erősítheted, ameddig egy elviselhető hangzást tudsz belőle kicsikarni, de egy sokkal jobb megoldást javaslunk.

A Baseus jack kábele szinte szakadhatatlan. Természetesen extrém esetben elszakadhat, de csak ha nem vágod ketté, vagy tolod rá az ágy lábát, hosszú ideig ki fog szolgálni. Ezt legfőképpen a kábelt borító fonott és erős anyagának köszönheti, ami a védelem mellett megjelenésre sem utolsó. A jack kábel csatlakozói aranyozottak, a hang sokkal jobb minőségben tud terjedni. Tökéletes zenei élményt nyújt, amit használhatsz telefonokhoz, tabletekhez, és számítógépekhez egyaránt.

  • 3,5 mm-es jack audio kábel
  • Alumínium ötvözetből felépülő, tartós kiegészítő
  • Fonott szöveg anyag borítja
  • A kiegészítőhöz ajánlott megvásárolni az ADAM elements Lightning elosztóját is!