3D kamerával jöhet az iPhone 8!

2017. február 22. -
A szeptemberben megjelenő iPhone 8-tól jogosan várjuk el, hogy igazán nagy újdonságokat hozzon, olyanokat, amelyek meghatározóak és valóban egyedülállóak a piacon. Az Apple nevéhez méltó újításokat azonban nehéz alkotni a rohamosan haladó technika világában, de lehet, hogy most újra sikerül nekik.
3D kamerával jöhet az iPhone 8!

Belegondoltál már abba, hogy az Apple újdonságai már nem is arról szólnak, hogy mikor milyen fejlesztéseket visznek az új készülékükbe, hanem hogy éppen milyen alkatrészek kerülnek ki belőlük? Az iPhone 7 legnagyobb különlegessége az volt, hogy kivették a Home gombot és megfosztották a készüléküket a Jack csatlakozótól. Ideje igazi újdonságokkal előrukkolni.

A mai napon felröppent hír ilyen. Lehetséges, hogy a legújabb iPhone 8 szelfikamerája 3D fényképek készítésére is alkalmas lehet. Elméletileg infravörös kamera segítségével fog tudni tájékozódni a környezetében, azzal lesz képes a tér érzékelésére.

Hogy ez miért jó? Abban biztosak lehetünk, hogy az iPhone-ra jellemző igen méretes káva csökkenni fog a következő szériában. Egyúttal a felhasználók legnagyobb örömére, növekedni fog a kijelző átlója. Egy előző cikkünkben már írtunk arról, hogy az iPhone 8 OLED kijelzővel fog érkezni, ami sokkal lassabban meríti majd az akkumulátort.

Valószínűsíthető az is, hogy a következő iPhone-on, szintén a képernyő növelése érdekében, teljesen el fog tűnni a Home gomb helye. Ebben az esetben a billentyűzár feloldásához szükséges Touch ID érzékelő a hátlapra fog kerülni, vagy a képernyő alá, beágyazva. Azonban előfordulhat, hogy a 3D szelfikamerával a készülék képes lesz arcfelismerő módra és retinaszkenner funkcióra, így egyáltalán nem lesz benne ujjlenyomat olvasó.

A kényelmi szint emelése mellett még számos technológiai lehetőség akad az új fejlesztésben, mint például a saját arcunk letapogatása, aminek segítségével a játékok alatt a karakterünket a saját arcunkra formálhatjuk.

Ha minden felröppenő hír valóra válik, valóban nagyszerű és számos újdonságot tartalmazó készüléket dob majd piacra az Apple. A vezeték nélküli töltés, a jobb vízállóság, a nagyobb OLED kijelző, és biometrikus arcfelismerő rendszer azonban biztosan megdobja majd a telefon árát, ráadásul nem is kevéssel. Egyes vélemények szerint 1000 dollárra is rúghat majd az összege.

/Forrás: 9to5mac.com/

Ez az iPhone X és iPhone 8 gyorstöltésének legnagyobb hátulütője! Ez az iPhone X és iPhone 8 gyorstöltésének legnagyobb hátulütője!
2017. szeptember 19.
Az iPhone 8 és iPhone X készülékek egyik legvadítóbb tulajdonsága a vezeték nélküli töltés lehetősége, ezzel kár vitatkozni. Azonban az Apple Keynote-on szó esett egyéb akkumulátorokhoz köthető fejlesztésekkel is azon ügyfelek számára, akik nem bánják, ha kábelt kell használni a töltéshez.
9+1 leleplező iPhone 8 tokot találtunk az internet bugyraiban 9+1 leleplező iPhone 8 tokot találtunk az internet bugyraiban
2017. augusztus 30.
Összegyűjtöttük neked a 10 legérdekesebb iPhone 8 tokot, amit az internet rejt magában. Gondoltad volna, hogy a készülék megjelenése előtt 2 héttel már válogatni tudunk a különböző átlátszó, szilikon, vagy épp törésálló iPhone 8 tok közül? Ráadásul a képek nem csak érdekességként szolgálnak, hasznos infókat is le lehet belőlük szűrni.
Íme, ilyen lett az iPhone 8! - Élőben a 2017-es Apple Keynote-ról. Íme, ilyen lett az iPhone 8! - Élőben a 2017-es Apple Keynote-ról.
2017. szeptember 12.
Az Apple szeptemberi Keynote-ját évről évre hatalmas várakozás előzi meg. Világszerte tízezrek tekintik meg a legújabb készülékeket és rendszereket bemutató előadás élő közvetítéseit.