3D kamerával jöhet az iPhone 8!

2017. február 22. -
A szeptemberben megjelenő iPhone 8-tól jogosan várjuk el, hogy igazán nagy újdonságokat hozzon, olyanokat, amelyek meghatározóak és valóban egyedülállóak a piacon. Az Apple nevéhez méltó újításokat azonban nehéz alkotni a rohamosan haladó technika világában, de lehet, hogy most újra sikerül nekik.
3D kamerával jöhet az iPhone 8!

Belegondoltál már abba, hogy az Apple újdonságai már nem is arról szólnak, hogy mikor milyen fejlesztéseket visznek az új készülékükbe, hanem hogy éppen milyen alkatrészek kerülnek ki belőlük? Az iPhone 7 legnagyobb különlegessége az volt, hogy kivették a Home gombot és megfosztották a készüléküket a Jack csatlakozótól. Ideje igazi újdonságokkal előrukkolni.

A mai napon felröppent hír ilyen. Lehetséges, hogy a legújabb iPhone 8 szelfikamerája 3D fényképek készítésére is alkalmas lehet. Elméletileg infravörös kamera segítségével fog tudni tájékozódni a környezetében, azzal lesz képes a tér érzékelésére.

Hogy ez miért jó? Abban biztosak lehetünk, hogy az iPhone-ra jellemző igen méretes káva csökkenni fog a következő szériában. Egyúttal a felhasználók legnagyobb örömére, növekedni fog a kijelző átlója. Egy előző cikkünkben már írtunk arról, hogy az iPhone 8 OLED kijelzővel fog érkezni, ami sokkal lassabban meríti majd az akkumulátort.

Valószínűsíthető az is, hogy a következő iPhone-on, szintén a képernyő növelése érdekében, teljesen el fog tűnni a Home gomb helye. Ebben az esetben a billentyűzár feloldásához szükséges Touch ID érzékelő a hátlapra fog kerülni, vagy a képernyő alá, beágyazva. Azonban előfordulhat, hogy a 3D szelfikamerával a készülék képes lesz arcfelismerő módra és retinaszkenner funkcióra, így egyáltalán nem lesz benne ujjlenyomat olvasó.

A kényelmi szint emelése mellett még számos technológiai lehetőség akad az új fejlesztésben, mint például a saját arcunk letapogatása, aminek segítségével a játékok alatt a karakterünket a saját arcunkra formálhatjuk.

Ha minden felröppenő hír valóra válik, valóban nagyszerű és számos újdonságot tartalmazó készüléket dob majd piacra az Apple. A vezeték nélküli töltés, a jobb vízállóság, a nagyobb OLED kijelző, és biometrikus arcfelismerő rendszer azonban biztosan megdobja majd a telefon árát, ráadásul nem is kevéssel. Egyes vélemények szerint 1000 dollárra is rúghat majd az összege.

/Forrás: 9to5mac.com/

iPhone 8: Megjelenési dátum, pletykák és hírek az Apple 2017-es iPhone-járól iPhone 8: Megjelenési dátum, pletykák és hírek az Apple 2017-es iPhone-járól
2017. január 24.
Az Apple mindössze néhány hónapja hozta ki az iPhone 7-et, de sokan máris az idei évi modellről, az iPhone 8-ról beszélnek, ami az Apple legnagyobb dobása lehet az utóbbi években. Mik lesznek az újdonságok? Sok találgatás látott már napvilágot, lássuk őket!.
Amit tudnod kell az Apple telefonjairól! - Miért különböznek az azonos modellű iPhone-ok kijelzői? Amit tudnod kell az Apple telefonjairól! - Miért különböznek az azonos modellű iPhone-ok kijelzői?
2018. január 10.
Most elárulunk valamit, amit eddig valószínűleg még csak nem is sejtettél. Két eredeti, azonos modellű iPhone kijelzője között is lehet szemmel látható különbség.
Túlbiztosítjuk a telefonunkat? Túlbiztosítjuk a telefonunkat?
2017. október 10.
A gyártók egyre újabb funkciókkal kiegészítve dobják piacra a készülékeiket. Ennek egyik eredményeként a telefonon tárolt adatok védelme már jóval túlmutat a PIN kód vagy a mintázat használatán.