3D kamerával jöhet az iPhone 8!

2017. február 22. -
A szeptemberben megjelenő iPhone 8-tól jogosan várjuk el, hogy igazán nagy újdonságokat hozzon, olyanokat, amelyek meghatározóak és valóban egyedülállóak a piacon. Az Apple nevéhez méltó újításokat azonban nehéz alkotni a rohamosan haladó technika világában, de lehet, hogy most újra sikerül nekik.
3D kamerával jöhet az iPhone 8!

Belegondoltál már abba, hogy az Apple újdonságai már nem is arról szólnak, hogy mikor milyen fejlesztéseket visznek az új készülékükbe, hanem hogy éppen milyen alkatrészek kerülnek ki belőlük? Az iPhone 7 legnagyobb különlegessége az volt, hogy kivették a Home gombot és megfosztották a készüléküket a Jack csatlakozótól. Ideje igazi újdonságokkal előrukkolni.

A mai napon felröppent hír ilyen. Lehetséges, hogy a legújabb iPhone 8 szelfikamerája 3D fényképek készítésére is alkalmas lehet. Elméletileg infravörös kamera segítségével fog tudni tájékozódni a környezetében, azzal lesz képes a tér érzékelésére.

Hogy ez miért jó? Abban biztosak lehetünk, hogy az iPhone-ra jellemző igen méretes káva csökkenni fog a következő szériában. Egyúttal a felhasználók legnagyobb örömére, növekedni fog a kijelző átlója. Egy előző cikkünkben már írtunk arról, hogy az iPhone 8 OLED kijelzővel fog érkezni, ami sokkal lassabban meríti majd az akkumulátort.

Valószínűsíthető az is, hogy a következő iPhone-on, szintén a képernyő növelése érdekében, teljesen el fog tűnni a Home gomb helye. Ebben az esetben a billentyűzár feloldásához szükséges Touch ID érzékelő a hátlapra fog kerülni, vagy a képernyő alá, beágyazva. Azonban előfordulhat, hogy a 3D szelfikamerával a készülék képes lesz arcfelismerő módra és retinaszkenner funkcióra, így egyáltalán nem lesz benne ujjlenyomat olvasó.

A kényelmi szint emelése mellett még számos technológiai lehetőség akad az új fejlesztésben, mint például a saját arcunk letapogatása, aminek segítségével a játékok alatt a karakterünket a saját arcunkra formálhatjuk.

Ha minden felröppenő hír valóra válik, valóban nagyszerű és számos újdonságot tartalmazó készüléket dob majd piacra az Apple. A vezeték nélküli töltés, a jobb vízállóság, a nagyobb OLED kijelző, és biometrikus arcfelismerő rendszer azonban biztosan megdobja majd a telefon árát, ráadásul nem is kevéssel. Egyes vélemények szerint 1000 dollárra is rúghat majd az összege.

/Forrás: 9to5mac.com/

A nagyobb mindig jobb? – Végleg eltűnhetnek a kis méretű telefonok A nagyobb mindig jobb? – Végleg eltűnhetnek a kis méretű telefonok
2018. szeptember 5.
Az, hogy ki milyen méretű telefont gondol ideálisnak, teljesen emberfüggő, de hamarosan sok felhasználót érheti kellemetlenség, amikor a tökéletes készüléket keresi magának. Ugyanis az elkövetkező néhány évben az okostelefonok méretének növekedése várhatóan akkora lesz, hogy a most átlagos nagyságúnak számító modellek már egyáltalán nem lesznek elérhetők.
Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó! Kiderült! Az iPhone X a legkönnyebben eltörhető okostelefon - Videó!
2017. november 13.
Az Apple szerint az iPhone X telefonnak van a legtartósabb kijelző üvege, amelyet valaha okostelefonban használtak, mert 50%-kal mélyebbre tették az erősítő réteget. Ennek ellenére a különböző ejtési tesztek azt mutatják, hogy az üveg és a beton kombinációja még mindig nem működik jól.
iPhone 2018: Minden, amit tudni akarsz az Apple őszi frissítéséről II/II iPhone 2018: Minden, amit tudni akarsz az Apple őszi frissítéséről II/II
2018. augusztus 28.
A szeptemberi iPhone frissítésre felkészítő sorozatunk második felvonásában tovább folytatjuk információ dömpingünket, hogy minden apró részletet megismerhess a nagy bemutatás előtt. Milyen kamerát fogunk látni 2018-ban? Tartogat még meglepetéseket az Apple? Most végre minden kiderül...