Meg tudsz csörgetni? Nem hiszem el, hogy megint lenémítottam!

2018. november 8. -
Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy a nagy rohanásban vagy éppen a hazaérkezés örömétől ittasan elfelejtette, hova tette kulcsait, pénztárcáját vagy éppen iPhone készülékét. Szerencsés esetek alkalmával éppen a közelben tartózkodik egy családtag, egy barát vagy barátnő, tárcsázza hívószámunkat és pillanatok alatt megtaláljuk elveszettnek hitt készülékünket. Kivéve, ha le van némítva.
Meg tudsz csörgetni? Nem hiszem el,  hogy megint lenémítottam!

Használjuk a Find My iPhone alkalmazást

Tépjük fel egy másik eszközön a böngészőt és daráljuk bele az iCloud.com címet, jelentkezzünk be és kattintsunk az "iPhone készülék keresése" funkcióra! A megjelenő térképen feltűnik elveszettnek hitt iPhone készülékünk pontos helyzete. Ezt követően az iPhone-unk pozícióját jelző ikonra kattintva kiválaszthatjuk a megjelenő "Műveletek" opciót, majd a "Hang lejátszása" funkció segítségével egy folyamatos hangjelzést aktiválhatunk iPhone-unkon, így téve egyszerűbbé készülékünk helyének pontos lokalizálását lakáson belül vagy kívül.

 silent_iphone_2

Segítségünkre lehet még egy hordozható rádió is

Ez a megoldás félig vicc, azonban működőképes. Ha semmilyen módon nem jutunk másik internetképes eszközhöz, jön a világvége terv. Kezdjük el, akár vezetékes telefonról csörgetni a készülékünket, ezt követően vegyük magunkhoz a már említett szuper találmányt, akár kis rádió, akár egy komplett rádiós magnó formájában, bitang hosszabbítóval, vagy elemekkel betárazva - határozottan meglepődnék ha tartanál otthon egy kétkazis ghetto blastert. Ha szerencsések vagyunk, a hangszórók gerjedő, recsegő hangot hallatnak magukból. Amennyiben a hang erősödik, közelebb, ha gyengül, távolabb kerültél az iPhone-tól. Felfoghatjuk ezt egy kellemes memoárként gyermekkorunk hideg-meleg játékairól.

 3523db38477e45c4a72e46b11b998652

Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben? Mi a közös egy orvosban, egy ügyvédben és egy üzletemberben?
2018. június 7.
Kétféle ember létezik, azok, akik napról napra váltogatják a mindenféle színű és formájú iPhone tokokat és azok, akik a munkájukból adódóan nem tehetik ezt meg. Ők azok, akiknek az elegáns, letisztult megjelenés kötelező, így az sem mindegy, milyen kiegészítőt használnak.
Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt? Hogyan oldottam meg az iPhone legidegesítőbb problémáját egy vonatút alatt?
2018. június 21.
Gyönyörűek a legújabb iPhone-ok és az Apple minden évben újabb szuper fejlesztésekkel lep meg minket, ez tény. De az újításoknak ára is van, még ma is úgy használom a telefonom, hogy fáj a jack csatlakozó hiánya.
Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od? Hogyan töltsd fel gyorsan iPhone-od?
2017. február 27.
Készülődés közben gyakran találhatod magad abban a kellemetlen helyzetben, hogy a telefonod töltöttsége szinte nulla – azonban neked még hosszú órákon keresztül szükséged lenne a szolgálataira. Ha akad napközben egy kis hely és idő a telefonod töltésére, ezeket a lépéseket betartva, sokkal gyorsabban tudod majd tölteni a készüléked.