Nem találod ki, mennyibe kerülnek ezek a luxus iPhone 11 Pro modellek

2022.06.21 0 hozzászólás 1121 olvasás
Nem találod ki, mennyibe kerülnek ezek a luxus iPhone 11 Pro modellek

Az orosz Caviar márkának minden évben sikerül felül licitálnia az Apple-t, mégpedig úgy, hogy saját gyártású, minden luxussal felszerelt darabokat dobnak piacra az aktuális iPhone modellekből. A pénztárca robbantás idén sem maradt el és ezúttal egészen különleges részletekkel is fűszerezték a készülékeket.

Azon már senki nem lepődne meg, ha arról írnánk, hogy újabb aranyozott vagy gyémánt berakású Caviar alkotás született. Arra viszont már mi is felkaptuk a fejünket, hogy egy valódi űrhajó vagy a mindenki számára jól ismert Titanic egy darabját rejtette a gyártó egyes iPhone 11 Pro modellekbe.

De ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük az „alapoknál” – már nem az árakat tekintve.

A legújabb orosz csoda a Victory kollekció, amiben nem is az anyaghasználat számít különlegesnek (ezek a készülékek elérhetők például arany, ezüst vagy platina verzióban, amit gyémánt vagy akár aligátor bőrrel is kombinálhatunk).

Ezeknél az iPhone 11 Pro modelleknél a sokak által kritizált szögletes kamera elrendezés gyakorlatilag eltűnik, pontosabban teljesen egybeolvad a hátlappal. Így bár megmarad az eredeti iPhone dizájn, egy teljesen új, még inkább letisztult látvány jelenik meg. Igaz ugyan, hogy mindezt bő 30 ezer dollár felső határral lehet beszerezni.

 victory_iphone_11pro

No de térjünk át a valódi izgalmakra. Mert az is van a Caviar tarsolyában bőven.

Aki minden alkalommal könnyes szemekkel nézi végig az első perctől az utolsóig a Titanic filmet, az most is ragadjon meg egy zsebkendőt. Az orosz márka ugyanis megalkotott egy olyan iPhone 11 Pro-t, ami a hajó roncsának egy darabját is tartalmazza.  

Természetesen az eszmei érték felbecsülhetetlen, egyébként viszont 7 ezer dollárért bárki tulajdonosa lehet egy ilyen darabnak (és szépen fogy is a Titanic ihlette iPhone 11 Pro, 10 készülékből a cikk írása közben már csak 3 elérhető a Caviar oldalán).

 titanic_iphone_11pro

Elképesztő, ugye?

Akkor dőlj hátra, mert fénysebességre kapcsolunk. Akinek az ikonikus hajó nem lenne elég, az a Vostok 1 rakéta elemeit is megkaphatja iPhone-ba építve (több, mint 30 ezer dollárért cserébe). A modellből mindössze egy darabot gyártottak le, de aki megszerzi, az szinte Gagarin mellett érezheti magát az űrben - mivel már csak az ár sem tűnik e világinak.

vostok1_iphone_11pro

És folytathatnánk a sort, van itt még tűz-, fagy- és vízálló verzió is, de még a Holdat is a kezünkbe foghatjuk, ha megvan ehhez a kellő összeg a zsebünkben. Egy biztos, a Caviar esetén még a csillagos ég sem határ, sem kreativitásban, sem pedig árak tekintetében.

Inkább maradsz az „átlagos” iPhone 11 Pro mellett? Tűzállóságot ugyan nem tudunk ajánlani, de a törésekkel szemben segíthetünk megóvni a telefonod. Ütésálló tokok és üvegfóliák is várnak üzleteinkben és a webshopon egyaránt!