Nincs mivel megóvnod a hajlított kijelződ? De van!

Tudtad, hogy a hagyományos okostelefon érintőüvegek mellett már a hajlított kijelzők védelméről is gondoskodhatsz az egyszerűen felhelyezhető, karcálló védőfóliák segítségével? A praktikus Samsung Galaxy S6 Edge kijelzővédők ráadásul komoly szervizköltségektől óvhatnak meg egy-egy véletlen baleset folyamán.
Nincs mivel megóvnod a hajlított kijelződ? De van!

Karcálló, műanyag kijelzővédő fóliák hajlított érintőüvegre

Akármennyire is igyekeznek a gyártók, egyelőre úgy fest, nem tudnak egy teljes mértékben karc- és ütésálló érintőüveget készíteni éppen aktuális csúcsmobiljaikhoz. Ennek eredményeképpen továbbra is arról kell beszélnünk, hogy a karcok és kisebb leejtések okozta horzsolások elkerülése végett érdemes valamilyen kijelzővédő fóliát beszerezned a készülék megjelenítőjére.

curved_crystal_02

Elsősorban a Samsung Galaxy S6 Edge megjelenését követően merült fel a kérdés, hogyan gondoskodhatunk a készülék egyedi kialakítású érintőüvegének védelméről. A Spigen azonban nem hezitált sokat, gyorsan előrukkolt a megfelelő megoldással: a karcálló Samsung Galaxy S6 Edge hajlított kijelzővédő fóliával.

A kiegészítő rendkívül vékony, könnyed és érintésérzékeny kialakítása miatt, felhelyezést követően szinte alig észrevehető, ebből kifolyólag a készülék továbbra is azonnal reagál az érintésre, koppintásra. A védőfólia egyik legnagyobb előnye továbbá, hogy a hagyományos fóliákkal szemben nem csupán az érintőüveget, hanem az aköré épített keretet (a visszalépő- és oldalmegjelenítő  gombokat) is megóvja a karcolásoktól, horzsolásoktól és szennyeződésektől.

A hajlított kijelzővédő fólia ára webshopunkban 4.990 Ft.

 MEGVESZEM

Karc- és ütésálló üvegfóliák hajlított kijelzőkre

Többen azonban nem állnak meg a karcálló védelemnél - és jól is teszik, - ugyanis egy ütésálló, hajlított Samsung Galaxy S6 üvegfólia akár 70.000 Ft-ot is spórolhat Neked.  Ha utánaszámolunk, gyorsan kijön, hogy ebből 10 hajlított kijelzővédő üveget is vásárolhatsz a szervizköltségeken  megspórolt összegből.

tempered_glass_s6_edge_01

tempered_glass_s6_edge_02

tempered_glass_s6_edge_03

A hajlított kijelzővédő üvegek peremrészei tökéletes védelmet biztosítanak a készüléked számára karcolástól, ütődéstől és különféle szennyeződésektől egyaránt. Mindemellett a precíz, méretre szabott kialakításnak és kivágásoknak köszönhetően az S6 Edge mit sem veszít eredeti funkcióiból.

 A hangszórók kivágásai lehetővé teszik az akadálymentes hangterjedést, a kamera- és vakuperforációk pedig a fény megfelelő terjedését biztosítják fotózás alkalmával. A hajlított kijelzővédő üvegek ráadásul, bár szélekein rendelkeznek egy speciális ragasztóanyaggal, a középrészeken nem, így a kiegészítő akár többszöri alkalommal is könnyedén eltávolítható és újra felhelyezhető. Ennek köszönhetően akár azt is tesztelheted, mely Samsung Galaxy S6 Edge tokokkal használható a legkényelmesebben az üvegfólia.

A Tempered Glass által gyártott Samsung Galaxy S6 Edge hajlított kijelzővédő üvegeket a legördülő menüből 6.990 Ft-ért vásárolhatod meg.

 MEGVESZEM

 

Fontos kiemelnünk, hogy sem a műanyag védőfóliák, sem a hajlított kijelzővédő üvegfóliák nem nyújtanak védelmet az S6 Edge Home gombjának, illetve csatlakozóinak, hiszen ezek megfelelő működéséhez az adott felületeket szabadon kell hagyni. Egy-egy leejtés során azonban nem a Home gomb és nem a hangszóró kimenetek sérülnek, hanem a kijelző, ezért mindenképpen érdemes az érintőüveg és az LCD megfelelő védelméről gondoskodni.

Milyen meglepetéseket tartogat a Samsung Galaxy S9? Milyen meglepetéseket tartogat a Samsung Galaxy S9?
2018. február 13.
Minden évben nagy várakozás övezi a Samsung legújabb innovációit. 2018 elején ráadásul két új csúcskategóriás okostelefonnal lep meg minket a gyártó; a Galaxy S9 és az S9 Plus készülékkel.
Samsung Galaxy A3 és A5 (2017): Érkeznek a Galaxy A7 kistestvérei Samsung Galaxy A3 és A5 (2017): Érkeznek a Galaxy A7 kistestvérei
2017. január 12.
Tavalyi évtől a Samsung elkezdte szűkíteni okostelefon-választékát. Így ahelyett, hogy a telefonbőség zavarába esnének, mindössze három szériára koncentrálnak: J, A és az S.
Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust? Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust?
2017. április 20.
A Samsung Galaxy S8 megérkezett és vele együtt a rengeteg feltöltött tesztvideó is. Ahhoz, hogy megismerjük az újonnan megjelent készüléket, fontosak a száraz, leírt technikai adatok, de valljuk be, egy videó többet mond minden szónál.