Nincs mivel megóvnod a hajlított kijelződ? De van!

Tudtad, hogy a hagyományos okostelefon érintőüvegek mellett már a hajlított kijelzők védelméről is gondoskodhatsz az egyszerűen felhelyezhető, karcálló védőfóliák segítségével? A praktikus Samsung Galaxy S6 Edge kijelzővédők ráadásul komoly szervizköltségektől óvhatnak meg egy-egy véletlen baleset folyamán.
Nincs mivel megóvnod a hajlított kijelződ? De van!

Karcálló, műanyag kijelzővédő fóliák hajlított érintőüvegre

Akármennyire is igyekeznek a gyártók, egyelőre úgy fest, nem tudnak egy teljes mértékben karc- és ütésálló érintőüveget készíteni éppen aktuális csúcsmobiljaikhoz. Ennek eredményeképpen továbbra is arról kell beszélnünk, hogy a karcok és kisebb leejtések okozta horzsolások elkerülése végett érdemes valamilyen kijelzővédő fóliát beszerezned a készülék megjelenítőjére.

curved_crystal_02

Elsősorban a Samsung Galaxy S6 Edge megjelenését követően merült fel a kérdés, hogyan gondoskodhatunk a készülék egyedi kialakítású érintőüvegének védelméről. A Spigen azonban nem hezitált sokat, gyorsan előrukkolt a megfelelő megoldással: a karcálló Samsung Galaxy S6 Edge hajlított kijelzővédő fóliával.

A kiegészítő rendkívül vékony, könnyed és érintésérzékeny kialakítása miatt, felhelyezést követően szinte alig észrevehető, ebből kifolyólag a készülék továbbra is azonnal reagál az érintésre, koppintásra. A védőfólia egyik legnagyobb előnye továbbá, hogy a hagyományos fóliákkal szemben nem csupán az érintőüveget, hanem az aköré épített keretet (a visszalépő- és oldalmegjelenítő  gombokat) is megóvja a karcolásoktól, horzsolásoktól és szennyeződésektől.

A hajlított kijelzővédő fólia ára webshopunkban 4.990 Ft.

 MEGVESZEM

Karc- és ütésálló üvegfóliák hajlított kijelzőkre

Többen azonban nem állnak meg a karcálló védelemnél - és jól is teszik, - ugyanis egy ütésálló, hajlított Samsung Galaxy S6 üvegfólia akár 70.000 Ft-ot is spórolhat Neked.  Ha utánaszámolunk, gyorsan kijön, hogy ebből 10 hajlított kijelzővédő üveget is vásárolhatsz a szervizköltségeken  megspórolt összegből.

tempered_glass_s6_edge_01

tempered_glass_s6_edge_02

tempered_glass_s6_edge_03

A hajlított kijelzővédő üvegek peremrészei tökéletes védelmet biztosítanak a készüléked számára karcolástól, ütődéstől és különféle szennyeződésektől egyaránt. Mindemellett a precíz, méretre szabott kialakításnak és kivágásoknak köszönhetően az S6 Edge mit sem veszít eredeti funkcióiból.

 A hangszórók kivágásai lehetővé teszik az akadálymentes hangterjedést, a kamera- és vakuperforációk pedig a fény megfelelő terjedését biztosítják fotózás alkalmával. A hajlított kijelzővédő üvegek ráadásul, bár szélekein rendelkeznek egy speciális ragasztóanyaggal, a középrészeken nem, így a kiegészítő akár többszöri alkalommal is könnyedén eltávolítható és újra felhelyezhető. Ennek köszönhetően akár azt is tesztelheted, mely Samsung Galaxy S6 Edge tokokkal használható a legkényelmesebben az üvegfólia.

A Tempered Glass által gyártott Samsung Galaxy S6 Edge hajlított kijelzővédő üvegeket a legördülő menüből 6.990 Ft-ért vásárolhatod meg.

 MEGVESZEM

 

Fontos kiemelnünk, hogy sem a műanyag védőfóliák, sem a hajlított kijelzővédő üvegfóliák nem nyújtanak védelmet az S6 Edge Home gombjának, illetve csatlakozóinak, hiszen ezek megfelelő működéséhez az adott felületeket szabadon kell hagyni. Egy-egy leejtés során azonban nem a Home gomb és nem a hangszóró kimenetek sérülnek, hanem a kijelző, ezért mindenképpen érdemes az érintőüveg és az LCD megfelelő védelméről gondoskodni.

A Galaxy S6 és S6 Edge leggyakrabban előforduló hibái, köztük a kamera lencse probléma és megoldásai A Galaxy S6 és S6 Edge leggyakrabban előforduló hibái, köztük a kamera lencse probléma és megoldásai
2016. május 23.
Az egyik leggyakoribb problémát Samsung Galaxy S6 esetén a homályos fotókat készítő kamera jelenti. Néhányan még arra is panaszkodnak, hogy a Galaxy S6 kamerája vagy nagyon lassan vagy egyáltalán nem képes automatikusan fókuszálni.
Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust? Melyik okostelefon a leggyorsabb? – Legyőzi a Galaxy S8 az iPhone 7 Plust?
2017. április 20.
A Samsung Galaxy S8 megérkezett és vele együtt a rengeteg feltöltött tesztvideó is. Ahhoz, hogy megismerjük az újonnan megjelent készüléket, fontosak a száraz, leírt technikai adatok, de valljuk be, egy videó többet mond minden szónál.
Még nincs vége a nyárnak! - 2016 legjobb vízálló mobiljai Még nincs vége a nyárnak! - 2016 legjobb vízálló mobiljai
2016. szeptember 13.
Mindnyájan szeretnénk egy olyan mobilt, aminek a birtokában nem kell azon aggódni, hogy picit vizes lesz a telefonunk, sőt, sokszor arra vágyunk, hogy kiváló minőségű vízalatti képeket készíthessünk. Plusz, az is megnyugtató tud lenni, amikor elég mindössze tisztára törölni vizes telefonunkat ahelyet, hogy fizetnünk kell egy olyan baleset után, amit nem áll a garancia (pl.